Friday, November 11, 2011

Fighting Back

I don’t know where to start???Dah lama sangat i pendam rasa,for the sake of peace katanya.I takut kena penampak maut from him actually cause da penah merasa few years back.Lebam2 muka gorgeous kau Biah.Nak tahu why i kena penampak???Cause i suarakan hak2 i as his wife yang terabai dan diabaikan.Boleh gitu?Dasar jantan!Dok la i mengatakan semua jantan tu sama yer.

Honestly i’am sick of being in this marriage.Bak kata org kawin baru setahun jagung da merempan tak bahagia segala,nak bercerai-berai lah yg p gatal kawin sapa suruh?
Itu kata org la,kata i lain pulak.

Well, i saw what she’s write about me (betina pojaan husband i) and i felt like a piece of shit. Sudahlah menyundal dng laki i then u tease2 i pulak ye betina. So here,am starting myown blog.Just like her...

2 comments:

NenetPenne (NP) said...

siapa betina pujaan laki u tu? aikkk baru kahwin laki u buat pasal? apa pasal??

biah gorgeous said...

hi net,amboi2 garang ye u net.
if i garang mcm u sure i selamat donia akhirat.
betina pojaan laki i adalah pompuan horny kekasih lama yg tak boleh dilupa cause bon***sangat flexible.boleh disondol2.
pasai pa?cause da namanya jantan mmg setan.marah i tau.

peace net