Tuesday, November 15, 2011

teman laman muka buku

Kelas u Biah,sanggup u berteman dengan betina sundalan yang mengadakan hubungan "teman tapi mesra" dng laki u.

I ni bukan apa,tak suka bergaduh2 hanya kerana jantan sundalan itu(husband i lah saper lagi).Ye la berat mata memandang mandang berat lagi bahu i memikulnya.Fate certainly played an important part in mylife.Fate kah bila laki i tak reti2 nak berlaku adil pada i???

Fate kah bila my marriage was a disaster? U xboleh melawan takdir lah Biah, u xde super power or u bukan mcm dlm cite romantika comedy sana tu.Bed of roses all the time.Happy ending saja.This is real life with the real an asshole.Ok from now let's call him Ash instead of asshole.Begitu lah kalau da benci.

We both know that we’re unhappy but why don’t he let me go and berambus from his life??? How unfair of him???Kalau u tak suka i,hantar i balik rumah makbapak i, how i wish i boleh berkata begitu pada Ash.Sambil terpekek terlolong mcm vampier.Kata2 begitu boleh mendatangkan penampak kat muka gorgeous i tau.Don't play2 ok.

Org cakap i takut dng Ash,sapa org tu kalau bukan si Tuan Hj kekasih lama gemok i itu.Of course la i takut Ash penampak i cause tapak tangan him 2x besar tapak tangan Tuan Hj.Hence i duduk jauh diperantauwan if anything happen to me sapa nak tolong i???I bukan mcm NenetPenne yg abgakak nya around membantu itu ini.If let say nak buat police report pon i kena jalan kaki sampai ke balai.So pathetic kan.

Beside that if i bercerai berai sekali pon i xkan dapat sesen even harta sepencarian.Harta sepencarian mendanya?Rumah pon tak ade tau even KWSP pon Ash tak letak nama i sebagai pewaris.Dia letak nama sapa?Nama ibu mertua ku lah.Apa hadap sangat ke i dengan reta benda dia???I pray soon or later everybody will know about this especially his parent so i can leave him without being the bad women to our family. Setakat ini itu saja yg termampu i lakukan...

No comments: