Wednesday, December 14, 2011

Ash vs Apam

Mood i adalah malas untuk meng update this idak popular blog because yesterday i was menaip entry about my so called bbf wedding through this tablet(about 2 hours jugakla) then i yg bodo2 alang tak pandai menggunakan this android tablet(akibat kehilangan notebook cap ayam sony i itu) then dengan bongongnya boleh pulak i loper nak save that file.

Mood i juga adalah cranky plus annoying gitu(pms apa?)specially bila terkenangan kejadian last night,after i di romen dng penuh syahwat oleh lelaki ini then he's fell asleep begitu saja.Dasar jantan,yg tahu nya memuaskan nafsu serakah.Yes,i jalakan my duty as his wife(feeling2 the good wife gitu).Ikhlas or not Tuhan saja yg tahu cause ikhlas itu terletak didalam hati. Oh kata2 disebelah diambil daripada ustaz and ustajah yg tumbuh as a mushrooms banyaknya di laman sosial fakebook.Hence boleh pulak i terlihatkan si Apam yg perak mak yeh dok menayangkan birthday present nya(jealous ke i?tidak sama sekali ok,geli gelemang ada la)yg da cukup vouge der vass for not yet a women like her(free trial je pon)yg alahai lah nak type kat sini pon so malas cause tak rela i nak merendahkan keperakan this Apam then her statement yg mengatakan now that she's so berbahagia bersama asben(my ass)tercenta even banyak org duk berdengki sakan dng her.I just wondering lah,husband this Apam ni sekaya sangat ke?(jika benar bolehlah i recommend kan to mydesperate jandafriends).Nak kata handsome bergaya,muka nampak mcm tak sihat je,but why sampai tak sudah org merebut2 segala?Bukan la i nak mengata2 her kan but apa yg i tahu si Apam ni duduk romah flat ajer,jangan kata ikea couch untuk menonton astero sambil menggentel2 kote asben,sofa cap ayam pon tak hade tau.I tahulah cause this Apam ade meng show off gambar seisi rumah dalam album yg ber tittle "home sweet home".curious curiosity i dibuatnya.

No comments: