Wednesday, December 7, 2011

Bang Hj's kembali

Today at 3:00 pm

So blue...since last night i tak sudah2 belek my baby picture.Kerinduan yg amat sangat.I blame myself for everything but it's can't change anything.Mommy miss u so much baby...Tipah was told me about having another baby.Kalau boleh Pah,mlm ni i nak deliver but this is not about having another baby lah.

Yesterday:

Abg Hj ring me last evening ,terkenang our memory in Good Evening Bangkok.Makan tak hengat bini tua kan u ,bang (alah,finally i jawab his call).He's on the way back from work at Jln Yap Kwan Seng to KLCC LRT Station at Avenue K.Tercungap2 mintak nyawa u jln kaki kan bang.Sure berfeloh2 kan.Ala sian dia,why tak suruh bini menopause u fetch kat office je?He asked me "what happen? why tak answer my call and sms?tak ingat kat i la tu?" I said "saja,i malas.bukan u ke yg tak ingat kat i?".Then he said he was in the train."sat lagi abg ring u back ye" Then Ash pon balik from the office,ajak i p dinner (awai nya u balik ling?normally da dekat nak maghrib baru u muncul) before that sempat i silent my phone and left it at home.Tak ade mood i nak talk to Bang Hj.

Last morning pulak,i duk berborak dng Kak Apam.She told me about someone try to bomohkan her cause jealous dng her life yg happy gumbira itu.I didn't ask her about the whole story,am a good listerner beside that sepanjang i kenal her mmg ini je la ceritanya.Tak sudah2 org jealous dng her,mcm artis fofular u ,Pam.Jealous ank pontianak.What should i tell her anyway?Nak sokong ke or bagi cadangan?Kak Apam sayang,u should put your face infront of the mirror la then ask youself why people out there tak habis2 menganggu hidup gembira u bersama your luvely partner(luvely my ass)itu.Kalau da since zaman2 single dulu u kejanya duk fuck around dng ntah mana2 jantan then belum kira scandalous u dng 1,2 or ntah2 more than 10 laki org (hebatkan this Apam). U hurt so many people kan then now bila u about nak cuci tangan(ensaf gitu), still ada org out there tak puas hati and keep ganggu u,who're to blame? Sampai kan nk kena bomoh2 segala.Mintak dijauhkan la benda2 kurafat ni,Biah.Bertambah2 terserlah perangai huduh u,Pam.

This Apam mmg dasar tak sedar diri apatah lagi tahu about malu? Sometimes i sendiri terkejut berok mak yeh everytime i read her fb status.Tak sudah2 org saja yg ruin her life.Mcm mana i boleh agree berkawan dng this kind of person?And yg tak boleh bla when i said that i never share myproblem with Ash and i didn't tell Ash about her.Ye la nak buat apa i tell Ahs about his Apam kan?Nak cakap apa? Ling2 now kan i da best friend comolot dng Apam kesayang u.Begitu ke? Then Ash pulak reply dng senang hati"Bagus la,u boleh belajar how to tonggeng2 from her" Damnsial!!Nak tahu apa katanya? She's said that "I pon didn't tell your asben(asben pantat u la) yg we both selalu dok ber storytell" Tak cakap kunon, kiss my royal ass la that u never told him about me.I check his phnoe history la everytime we talked,sure both of u duk ngata2 i kan.Suka la kan??Dasar harom jaddoh!!!

Tipah pulak was confused dng i cause boleh pulak i berteman dng Kak Apam even da banyak kali i terbaca sms berbaur nafsu serakah nya dng Ash.I told Tipah that i can't simply put a blame on Apam saja cause bertepuk sebelah tangan tak kan berbunyi.Tak gitu Pam?And sejak2 i bbaik dng Apam ni mood Ash selalu saja happy go lucky gitu.Mood him je la happy,how about me yg suffer memanjang duk terkurung dlm rumah puaka ni?Tak reti2 nak bawak i p honeymoon ke?Kawin da btahun2 but masih berhutang honeymoon dng i,eh banyak lagi la hutang him.Belum kira present i give birth to our baby yg ntah bila nak dibelinya, anniversarry present lagi la tak usah cakap.

Penat la,i nak mandi bunga...

No comments: