Wednesday, January 4, 2012

Love Hate Sex

The day before today,u maki orang itu dan orang ini on your fakebook status.Sumpah seranah meletup-letup macam Gulf War kaedahnya.The best part is when her so called bbf juga volunteer jadi nasik tambah,sama hebat duk mencarut sumpah seranah.Sama-sama berperangai puaka la katakan.The day after tomorrow fulak suddenly u bertukar jadi baik.U said that u redha dengan apa yg terjadi.Mungkin ini ujian dariNya cause Dia nak tengok sejauh mana kesabaran u,biarlah Tuhan yg membalasnya.Masa merempan-rempan that day,u tak ingat Tuhan ke?U lupa ke celah mana u letak kesucian u?Dasar sewel!

The good news is:she's finally got pregnant after berbulan-bulan duk blamed her favourite hater yg kunonya cause the bad energy to her la.That why her hormone up and down gitu.Kongkek day and night but tak juga mendatangkan hasil.Psycho betul this betina kan.Katanya,u ni sembahyang 5 waktu,ingat Tuhan,sesuci embun pagi that why orang saja yg berdengki sakan dengan u,believe in qada dan qadar then bila u berkongkek lakkibini and siap publish lagi macam mana hebatnya aksi ranjang u bila tak jadi apa ,orang fulak yg u salahkan.Tak ke psycho namanya?Let me berhujah agama pulak:Tuhan telah tetapkan rezeki,ajal dan maut pada sekalian hambanya.Berdoalah memohon padaNya diikuti dengan usaha dan ikhtiar then bertawakal.And now after berusaha(just like what she was mention on her fakebook)finally u membunting.Praise to Allah and count your blessing sana.

Yes,I hate her.Carilah 1000 satu reassons about her but it's will be so much harder for me to sooka sukak her and as for the question why I yg p gatai memohon ampun from this betina?The answer is cause I tak suka bermusuhan specially to a person like her,we both pon tak sure why should we fight over jantan yg tak jelas kehendak sex nya and the worst part is I yg mendapat jantan itu.I was deciding to berbaik dng her cause I do realized that tak hade paedahnya I duk merempan2 mengata her,yes I pon like her juga dulu.I duk mengata about her twinkle twinkle little star earring,about her sexy pasar malam baju and macam2 lagi la.This betina do the same too,dikatakan I ni merempan tak pasal lah,I sexy ngalahkan gro lah,jealous la tu I pakai Dior dan itu ini.The tak boleh blah part is when this betina mengadu merengek manje to jantan itu about what I ngata-ngata her (u ngata I tak hape fulak kan) and jantan itu without mention about that betina name coba bagi tahu I to stop ngata-ngata betina him cause he never ngata-ngata about my darling Bang Hj.Go mampos la sana jantan,u lupa u hina-hina kan I then u punch my gorgeous face even I ni bini yg u nikahi dng rela,yg seharusnya u lindungi.Not for sesuka hati u sakiti I dng kata2 jahat u apatah lagi menyakiti I dng tangan dan kaki u.

Bila berbuat salah dng manusia maka pergilah pada that person dan meminta kemaafan Padanya dan jika that person refused,biarlah Tuhan saja yg tentukanya.In my my case,I peduli apa about who's right and who's wrong.Go mampos la that betina nak cakap apa pon the things is she's the one yg ntah rela paksa or what,agree to berdamai dng I even behind my back both of them masih lagi ber stim-stim.At least I tidak lagi menyakiti her through fakebook or berkempen sana sini minta semua org benci her.This Apam said di blog nya:"who r u to judge?kenal aku ponx tidak,hanya dia dan dia dan mereka yg terdekat je yg tahu aku".So i yg da kenal u and memang tahu u ni sah-sah berperangai puaka,boleh la i judge u sesuka kote laki I kan Pam.

This betina was told me before,she said"I hrp u cpt sembuh luar dlm&akan dpt gak baby yg cumil mcm u,xnak mcm father die(u want that jantan die@mampos hape?) tau..ha10x"Ikhlas ke this betina to me?Ikhlas tu letaknya jauh disudut hati.Tuhan saja yg tahu,bersangka baiklah Biah ye.Tang "xnak mcm father die tau"memang tak boleh blah ok.Sah-sah harom jaddah!Berdrama lebih,bukan ke kote jantan itu yg buat u makan terlebih,malam terbayang-bayang?U serve your rectum,lagi la jantan asshole tu centa mati with u,begitukan Pam.Not like me,bini derhaka yg enggan ditonggeng-tonggeng even dijanjikan handbag tods yg I termimpi-mimpi itu.I tak rela disodok even dng jantan yg sah dinikahi.Dasar asshole!

To Apam: as a mother,I wish all the best for u.semoga u selamat membunting for two hundred and twenty six days or may be for two hundred and eighty days or less than that dan selamat melahirkan.

To Ash:I should know that you're no good for me!

No comments: