Tuesday, January 31, 2012

Buta kah centa?

If time has set on us to be parted.I will understand and "abang tak akan salahkan dotdot(I ler sapa lagi)".I will blame it entirely on me because I didn't(tak pernah langsung ok)make the effort that u wanted so much in this relationship.
-Bang Hj-

Then apa lagi?I left him and menikah to lelaki hini,after that boleh pulak kelua statement yg I ni mata duitan that why I menggeletis nak menikah cepat2.What about kata2 diatas tu bang?.Bukan ke you yang mengaku that you never make an effort to menikahi I even punyalah bertahun2 I tunggu u then you tak akan salahkan I.Bang,I left you for good.

I must add kata2 Bang Hj-"whatever the decision it may be,abang will respect it and honor with the utmost sincerity of myheart".Confident je kan you,bang.I do understand,that time binik you punya mood adalah horny day and night then she's bought macam2 for you so hati you banyak senang that why la you tak hengat I.Never mind la if I berambus pon but when binik you punya angin menopause datang, panas the whole body, semua benda tak kena then baru la you tahu nak terkenang2 kan I segala.Since I berambus,you selalu tak sihat.Eh bukan ke I ni kejanya memeningkan kepala hotak you?Tak mcm binik you yg so good itu that why you chose her instead of your ex-binik.I know bang,if I hungkit2 tis to you, sure you cakap"past is past la yang,don't ungkit2 ok"

Talk about Him, the ex yg kejap ok kejap puaka itu:lately ni I sangat la rindu bayangan to him but I tetapkan dlm hati,don't over reacting sangat!Sedar diri sikit.I hold my fingers to type about my kerinduan when everytime we both ber sms.suddenly terkenang la pulak janji2 palesu I to him.

"No matter what,b(stand for biah) tak akan tinggalkan d"

He told me,there will be a time when he will remind me of what I said.And he's did it.I have no words.Yes,I left him because I just can't take it anymore.Berpasangan dng jantan yg bimbo ni mmg sangat tak sihat but it's worse than hell bila berpasangan dng jantan yg panas baran and selfish(sapa lagi if bukan lelaki hini).That time my boiling rage reached to the limit I guess,alah mmg kejanya nak merempan je pon.Darah muda katakan.I talked to him in a very clear that i had enough,we need to go to a diffrent direction.Now tahu la I kesalahan I meninggalkan him dahulu,tak penah habis.If only I could turn back time,I'll never ever hurt him,i'll do better to him...

The conclusion:
If takdir-Nya,I bercerai berai juga dng lelaki hini.I know that I'll never come back to Bang Hj because it's obvious to see yg Bang Hj itu bukanya benar2 centakan I pon if not da lama I pack mybag then back to KL.Just like what he's was offered me tu la.Beside that,I merempan nk bercerai berai not because I ni gila nak berjantan but because I tak tahan disakiti mentally oleh lelaki hini and I juga tak mungkin la back to him cause he's berpunya.But I wanted Bang Hj to know that I will always love him ,in my way.Even centa him is palesu!.And now am feel bad when I start to realize that I love HIM more than i loved Bang Hj.Sadly it's was too late.

Wednesday, January 25, 2012

Moaning in the bed

Just recently I dimarahi suka2 hati makpak oleh lelaki ini when Bang Hj menelefon I at night (around 10pm,not tengah mlm buta pon)cause he so happy la when his company menang the award that night then tak menyempat2 to tell me about that.I talked to him tak sampai 3 minutes then mcm pak polisi la Ash questions I mcm2.I tak hade nak hide anything from him, apetah lagi nak menipu apatah lagi nak gunakan alasan takiyah so I tell him yg menelefon I itu adalah jantan.Mcm2 la dikatakan I ni then siap kena warned segala."Sedar2 la sikit yg u tu binik org,don't let jantan call u mlm2,tak manis ok".Bila turn I tahu la pulak u nk marah,terpekik2 tengah mlm,tak manis la kunon.Bila betina u call after subuh cause nak tell u about her puki melecet cause terlebih ride,so sweet la ye?I pon bagi la sepatah dua kata to him "I told u kan but yg u nak terpekik2 kat I ni kenapa?U ingat I ni apa?If I ni teruk sangat,ceraikan i(am not the type yg asal gaduh je minta cerai)cause I can't bear it anymore.I tak koser la nak hadap u everyday".And what do u know...speechless terus him.I didn't want to argue with this jerk,so I p tido.The next morning he's buat mcm tak hade apa.Boleh fulak gurau2 dng I.Psycho!

I haven't updating this blog because I benci this tablet as much as I benci lelaki ini but I have no choice.Lelaki ini told me that he tak hengen beliin I laptop or desktop apetah lagi telefonpandai idaman I itu,later if Bang Hj bought for me tahu fulak u terpekik2.Pandai2 I sana la or I can borrow his ipad."if u want la".Kata him.Tak hengen la I nk share dng him,senang la u nk hack my acc kan.

Back to mylast entry,alah about Kak Jans United tu.Am not trying to sentap mana2 jan kat lua sana actually.I'am just mengata about both jans yg sewel itu je so I hope tak de sapa2 yg sentap ye.To nenet and anon yg tak paham about that entry:I mintak maap daun keladi.Anggap je la I was sewel that time so the plot berterabur.To aleya:tq cause u sanggup buang masa baca this blog.Well,I ni mmg tak ramai kawan(muka pon action)so I sangat touching dng cakap2 u itu.I must add-you're right,bila dekat dng Tuhan hati jadi tenang dan banyak masalah akan settle.I do(sembahyang)even I am not sebaik u,jauh sekali pious mcm Apam yg bertudung kepala alien dan berbaju ketat(ala2 pengantin).

Bang Hj menelefon I(when I was in KL).He said the binik went to Frankfurt.Kesangapan rupanya, that why la menelefon I ye bang.Then when I told him I was in my mak place,Bang Hj marah I.Katanya why la I didn't tell him?He wanted to see me badly,rindu.I tak hade mood la nak jumpa him.Nak buat apa?Diam2 I try juga contact HIM,the ex yg kejap baik kejap puaka tu la.He was in Laundry Bar again.Lepaking kata him.Then he said he will be in Singapore for this CNY.Saja jalan2.Mcm I tak tahu,girlpren model-modelan u kan org JB.I miss u,D.Please come back to me!I begged(dlm hati je la).

The end...

Tuesday, January 10, 2012

Pathetic

just ended here ok..I don't want to chat with uneducated person.I think u r not a smart women who have higher education..who r u actually?look like u don't have nothing to do instead of intruder for other person's marriage.

Indahnya bahasa,what are u trying to say here?For your standard,org yg educated itu kena belajar sampai mana?Or nak kena sama dng your standard baru dikatakan educated?Macam ni ke cara org educated berbahasa?That why I ni tak banyak cakap orangnya cause semakin banyak bercakap,makin terserlah la kepuakaan.Before nak merempan tu kena la buat some research about the situation plus the person yg u nak hina-hinakan itu.Don't be so malas.Don't be a smart ass cause end of the day u juga yg besar kemaluan.As an educated person u should know how to react bukanya main ikut perasaan u yg terluka don't be like Kak Apam yg educated itu.Dia saja la yg paling excellent dlm semua hal.Baru ada STPM da rasa cukup bagus,org lain tak mungkin lebih bijak dr her.

Yes,I do sentap ok but after I consider beberapa aspect so I think ada baiknya I concentrate on my mission impossible and hence bila terkenangkan lelaki ini yg baik budi pekertinya dng I so tidak la jadi I utk naik hantu sama.Sure ada yg mengatakan I ni suku sakat Apam yg penggila jantan itu.Tidak ok.Cukup la 3 lelaki yg telah menghancurkan cinta suci I.Tak hengen I menambahkan problems yg sedia ada,beside I ni tahu diri ok.Perlu ke I menggeletis berjantan sana sini?Tak koser ok!

Seriously I don't have any idea what's going on with tis fella's marriage?I met tis fella was 7 years ago.That time Bang Hj pon belum I ketemu lagi.We just a friend.For me he's a good men.Baik budi bahasanya and very down to earth gitu.Ye la he study engineering in the north sana and I fulak study philosophy ajer.Uneducated la katakan.Nak kata we both so close tu tidak la but I consider him as one of my bff gitu.We're always keep in touch.Berjumpa pon boleh dibilang dengan myleft finggers tau selebihnya we both just bersoksek2 through ym or sms.He's the one yg rajin call I and I fulak rajin missed call ajer.I still remember when the 1st time tis fella dapat offer kerja yg jauh diseberang laut,jauh from his parent.He said that the project was based in Labuan then he's not sure nak accept the offer or not.I told him to accept the offer because it's good for his career then nextime senang la to him nak cari kerja lain.Same things when he got an offer to Dubai.I just repeated the same words then he just agree with it.To be frank,I mmg tak penah berperasaan centa dng him and i guess tis fella juga begitu(if centa mesti la he will approach me kan).It's not important pon cause I tidaklah desperate nak berlaki and that time I was dating to a bad guys saja.Challenging katanya,that why until now tak penahnya u happy Biah.

Tis fella tak pernah coba take advantage pada I,apatah lagi menyakiti I dng kata-kata.Ada sekali tu when he came to KL with his sister then he invited me for a coffee.I gagahkan myself to KLCC tau and i juga rela temakan his sister shopping di iSetan even that time,punya la banyak assigments nak disudahkan.Tis fella siap offer lagi if i nak anything just take it ajalah,he will bayar the bill.I pon menolaknya dng malu2.Kalau sungguh nak gores the card for me jom la we both go to the next floor.I da lama mengidam handbag el vavi.Tak kan la i nk mengambil kesempatan on him kan.Keji tau.Lain la if Bang Hj yg offer.I remember this, 1 week I blushing when he bought me the pearl necklace from Labuan(Bang Hj,I pon centa with your pear necklace)I snap the picture then send it to him and on his birthday fulak I post him the morah one and uneducated novel.That time I tak berduit sangat cause sibuk membeli branded items saja.Dasar tak sedar diri.Begitulah kaedahnya our friendship.

As a friend bila bertemu di cyber space of course la I akan tegur him and bertanya itu ini yg patut then that day when I start the conversation,suddenly pulak i kena sound with the binik yg tengah meng audit acc si laki.I just type "hi" then dikatakanya I ni tak berpekerjaan hape instead of ber chatting dng laki her then dicarutkan I "shit" katanya.When I asked her to cakap baik-baik then she start talk about agama.Eh,tadi u carutkan I?Confused ok.This is the way she try to proctect her marriage la ye so I pon told her that I don't have anything with the laki but lagi I explain lagi la dikatakanya I ni macam-macam.Start la ber speaking London nak tunjuk la as if she the one yg educated,I ni sah-sah berketurunan bangang.Hello,my apak also fluent English ok.It's just a language.If u rasa jadi lecturer tu da cukup class,hentikan la.Malu ok if student u tahu perangai u.For your info laki u sendiri never tell me that he was married.Why?Ask your laki sana la.Apa la problem her kan?Lain la if I berindu-rinduan dng her laki or ber stim-stim ke.Baru say hi,sebakul dimakinya.Nak tahu mcm mana Ash and Apam ber stim-stim:

1.Ash:boleh control lg,klu tetiba pussy Pam berdenyut2 itu tnda Ash tengah horny(sms)

2."Pam tengah tido ke?sorry la mengganggu,Ash kat dotdot nak tanya cinema kat belah mana ye?oh i see,tq ok.Pam pegi la sambung tido.what?oh Ash dng family ni,saja jln"(on phone that time we both bru bertunang.kelua dng family pantat u la!)

3.i love u bebeh, lagu ni khas buat Apam.here without u.blablabla(email,so sial ok)

P/s:content telah ditapis ye,yg berkelucahan sangat tu i xsanngup nk type.ni baru sikit je,banyak lagi actually but I tak hade mood nak type.

Kalau mcm ni kaedahnya I and tis fella communicate,i can imagine how his binik naik hantu.I?Tak naik hantu ke dng Ash and his busyuk2 puki Pam?Apa paedahnya?Ash akan ckp that:this is the way they both ber communicate cause they both so close and it's hard to explain cause I can't understand it.Apam,of course she's merempan2 in her blog mengatakan I ni cemburu buta,both of them da kenal lama so I yg baru in Ash's life ni diam2 sudah beside both of them teman tapi mesra so puki her puki Ash juga,kote Ash,kote her juga.Mintak nyawa ok I type about this.SIAL!!!

I told Bang Hj about this incident.Saja la nak tengok how tis olang tua punya reaction.He said"take it easy la,you bukan ada apa dng him kan or you memang ada hati dengan tis fella?Amboi,saja nak bagi I hot kan.Then I said"ok what?tak dapat gemok yang ini,gemok yang itu pon jadilah".Anyway both of them memang banyak persamaan:gemok but tis fella taller sangat than Bang Hj,caring,loving,berbudi bahasa,eh nama pon sama dengan Bang Hj "H" and blablabla.Ok la enough for today cause I benci tis tablet much much!Before menjanda pon I da kena pitenah kan.

To the binik:don't think highly of yourself.You know what?You're so pathetic and sadly you don't get it!

Thursday, January 5, 2012

Myself

1.Real name:Diane Salbiah Kruger

2.Status:Married

3.Hair color:Black

4.Eyes color:Black also(Melayu tulen kan)

5.Favourite dish:Spaghetti cause senang nak masak but as a Melayu tulen I juga suka asam pedas
and yg sewaktu denganya.

6.Favourite smell: Chanel No.5(tak nak kalah dng Kak Apam yg pakai derop perpium itew)

7.Books are you reading:Anything that Bang Hj beliin but I love Jeffery Archer.

8.Movie tittle:Elegy,sesekali feeling feeling Penelope Cruz.It's ok kan Pam

9.Type of car:I tak hade any type of transport apatah lagi nak drive Ash's cabuk car.Tak koser

10.Song tittle:Make u feel mylove by Adele

11.The last time u laughed:I don't remember

12.The last time u cried:Maybe last week,well I try not to remember those moments actually.

13.Last person u talked to on the phone:Bang Hj

14.Last beverage:Orange juice

15.Last phone call:Last night.I ngadu manja to Bang Hj after dimarahi Ash cause I slumber
order my dinner without begging begging him first.WTF?Benda makan pon
berkira even dng bini.

16.Last text message:Last evening

17.Last song u listened:Alejandro by Lady Gaga.Tipah favourite song ni.

18.Something u cannot wait for:to be happy again.possible ke?

19.The rudest person in your life:Of course la Kak Apam,the slut and Ash the asshole.

20.Someone u hate:perlu ke I repeat for a million times?

Wednesday, January 4, 2012

Love Hate Sex

The day before today,u maki orang itu dan orang ini on your fakebook status.Sumpah seranah meletup-letup macam Gulf War kaedahnya.The best part is when her so called bbf juga volunteer jadi nasik tambah,sama hebat duk mencarut sumpah seranah.Sama-sama berperangai puaka la katakan.The day after tomorrow fulak suddenly u bertukar jadi baik.U said that u redha dengan apa yg terjadi.Mungkin ini ujian dariNya cause Dia nak tengok sejauh mana kesabaran u,biarlah Tuhan yg membalasnya.Masa merempan-rempan that day,u tak ingat Tuhan ke?U lupa ke celah mana u letak kesucian u?Dasar sewel!

The good news is:she's finally got pregnant after berbulan-bulan duk blamed her favourite hater yg kunonya cause the bad energy to her la.That why her hormone up and down gitu.Kongkek day and night but tak juga mendatangkan hasil.Psycho betul this betina kan.Katanya,u ni sembahyang 5 waktu,ingat Tuhan,sesuci embun pagi that why orang saja yg berdengki sakan dengan u,believe in qada dan qadar then bila u berkongkek lakkibini and siap publish lagi macam mana hebatnya aksi ranjang u bila tak jadi apa ,orang fulak yg u salahkan.Tak ke psycho namanya?Let me berhujah agama pulak:Tuhan telah tetapkan rezeki,ajal dan maut pada sekalian hambanya.Berdoalah memohon padaNya diikuti dengan usaha dan ikhtiar then bertawakal.And now after berusaha(just like what she was mention on her fakebook)finally u membunting.Praise to Allah and count your blessing sana.

Yes,I hate her.Carilah 1000 satu reassons about her but it's will be so much harder for me to sooka sukak her and as for the question why I yg p gatai memohon ampun from this betina?The answer is cause I tak suka bermusuhan specially to a person like her,we both pon tak sure why should we fight over jantan yg tak jelas kehendak sex nya and the worst part is I yg mendapat jantan itu.I was deciding to berbaik dng her cause I do realized that tak hade paedahnya I duk merempan2 mengata her,yes I pon like her juga dulu.I duk mengata about her twinkle twinkle little star earring,about her sexy pasar malam baju and macam2 lagi la.This betina do the same too,dikatakan I ni merempan tak pasal lah,I sexy ngalahkan gro lah,jealous la tu I pakai Dior dan itu ini.The tak boleh blah part is when this betina mengadu merengek manje to jantan itu about what I ngata-ngata her (u ngata I tak hape fulak kan) and jantan itu without mention about that betina name coba bagi tahu I to stop ngata-ngata betina him cause he never ngata-ngata about my darling Bang Hj.Go mampos la sana jantan,u lupa u hina-hina kan I then u punch my gorgeous face even I ni bini yg u nikahi dng rela,yg seharusnya u lindungi.Not for sesuka hati u sakiti I dng kata2 jahat u apatah lagi menyakiti I dng tangan dan kaki u.

Bila berbuat salah dng manusia maka pergilah pada that person dan meminta kemaafan Padanya dan jika that person refused,biarlah Tuhan saja yg tentukanya.In my my case,I peduli apa about who's right and who's wrong.Go mampos la that betina nak cakap apa pon the things is she's the one yg ntah rela paksa or what,agree to berdamai dng I even behind my back both of them masih lagi ber stim-stim.At least I tidak lagi menyakiti her through fakebook or berkempen sana sini minta semua org benci her.This Apam said di blog nya:"who r u to judge?kenal aku ponx tidak,hanya dia dan dia dan mereka yg terdekat je yg tahu aku".So i yg da kenal u and memang tahu u ni sah-sah berperangai puaka,boleh la i judge u sesuka kote laki I kan Pam.

This betina was told me before,she said"I hrp u cpt sembuh luar dlm&akan dpt gak baby yg cumil mcm u,xnak mcm father die(u want that jantan die@mampos hape?) tau..ha10x"Ikhlas ke this betina to me?Ikhlas tu letaknya jauh disudut hati.Tuhan saja yg tahu,bersangka baiklah Biah ye.Tang "xnak mcm father die tau"memang tak boleh blah ok.Sah-sah harom jaddah!Berdrama lebih,bukan ke kote jantan itu yg buat u makan terlebih,malam terbayang-bayang?U serve your rectum,lagi la jantan asshole tu centa mati with u,begitukan Pam.Not like me,bini derhaka yg enggan ditonggeng-tonggeng even dijanjikan handbag tods yg I termimpi-mimpi itu.I tak rela disodok even dng jantan yg sah dinikahi.Dasar asshole!

To Apam: as a mother,I wish all the best for u.semoga u selamat membunting for two hundred and twenty six days or may be for two hundred and eighty days or less than that dan selamat melahirkan.

To Ash:I should know that you're no good for me!

Tuesday, January 3, 2012

The Punishment

Sometimes I forgot how to live by myself...

I heard that someone talk behind my back.Adakah I kisah?Yes i do.Bohong la if I said that I don't care what tis fella mengata-ngata I kan.I just an ordinay person,yg punya mata,telinga,hati dan perasaan gitu.

Yes,it's true.I was menjalani punishment for my past mistake.Padanlah muka i duk crying over this broken promised,moan after my little Para,hated myself for where I left Him,berpaling tadah dng Bang Hj yg berdosa itu and the biggest mistake is when I finally gedik rela menikahi Ash.I will not forgive myself for that and nothing will ease that.

Adakah I ni tergila-gilakan Bang Hj yg hanya pandai bermain kata itu atau duk gila bayang pada Him yg sedang desperate to show me that his dream will come true akhirnya?Adakah I ni penggila jantan saja tahunya?Tak koser ok I nak menjawab gossip2 like this.Macam hot puih...well,problems I with this tablet mmg sangat mengharukan so I've decide to keep silent kejap.Perhap before this coming CNY.Tipah my silent reader(at least I hade juga pembaca setia):if I call tu please la answer yer.

Bang Hj:terus terusan torture I about the kunjungan ke Portugal itu,dengan jantan tak guna mana I kesana?Karang I send gambar I yg bermuram durja even sedang bercuti without kasih seorang husband itu baru he will percaya gamaknya.I berpasangan dng Tipah yg sedang lara dek kerana lelaki pujaan yg dah ber anak satu itu tak habis2 meng annoy her.Peace Tipah!