Wednesday, January 25, 2012

Moaning in the bed

Just recently I dimarahi suka2 hati makpak oleh lelaki ini when Bang Hj menelefon I at night (around 10pm,not tengah mlm buta pon)cause he so happy la when his company menang the award that night then tak menyempat2 to tell me about that.I talked to him tak sampai 3 minutes then mcm pak polisi la Ash questions I mcm2.I tak hade nak hide anything from him, apetah lagi nak menipu apatah lagi nak gunakan alasan takiyah so I tell him yg menelefon I itu adalah jantan.Mcm2 la dikatakan I ni then siap kena warned segala."Sedar2 la sikit yg u tu binik org,don't let jantan call u mlm2,tak manis ok".Bila turn I tahu la pulak u nk marah,terpekik2 tengah mlm,tak manis la kunon.Bila betina u call after subuh cause nak tell u about her puki melecet cause terlebih ride,so sweet la ye?I pon bagi la sepatah dua kata to him "I told u kan but yg u nak terpekik2 kat I ni kenapa?U ingat I ni apa?If I ni teruk sangat,ceraikan i(am not the type yg asal gaduh je minta cerai)cause I can't bear it anymore.I tak koser la nak hadap u everyday".And what do u know...speechless terus him.I didn't want to argue with this jerk,so I p tido.The next morning he's buat mcm tak hade apa.Boleh fulak gurau2 dng I.Psycho!

I haven't updating this blog because I benci this tablet as much as I benci lelaki ini but I have no choice.Lelaki ini told me that he tak hengen beliin I laptop or desktop apetah lagi telefonpandai idaman I itu,later if Bang Hj bought for me tahu fulak u terpekik2.Pandai2 I sana la or I can borrow his ipad."if u want la".Kata him.Tak hengen la I nk share dng him,senang la u nk hack my acc kan.

Back to mylast entry,alah about Kak Jans United tu.Am not trying to sentap mana2 jan kat lua sana actually.I'am just mengata about both jans yg sewel itu je so I hope tak de sapa2 yg sentap ye.To nenet and anon yg tak paham about that entry:I mintak maap daun keladi.Anggap je la I was sewel that time so the plot berterabur.To aleya:tq cause u sanggup buang masa baca this blog.Well,I ni mmg tak ramai kawan(muka pon action)so I sangat touching dng cakap2 u itu.I must add-you're right,bila dekat dng Tuhan hati jadi tenang dan banyak masalah akan settle.I do(sembahyang)even I am not sebaik u,jauh sekali pious mcm Apam yg bertudung kepala alien dan berbaju ketat(ala2 pengantin).

Bang Hj menelefon I(when I was in KL).He said the binik went to Frankfurt.Kesangapan rupanya, that why la menelefon I ye bang.Then when I told him I was in my mak place,Bang Hj marah I.Katanya why la I didn't tell him?He wanted to see me badly,rindu.I tak hade mood la nak jumpa him.Nak buat apa?Diam2 I try juga contact HIM,the ex yg kejap baik kejap puaka tu la.He was in Laundry Bar again.Lepaking kata him.Then he said he will be in Singapore for this CNY.Saja jalan2.Mcm I tak tahu,girlpren model-modelan u kan org JB.I miss u,D.Please come back to me!I begged(dlm hati je la).

The end...

2 comments:

NenetPenne (NP) said...

i pun tak reti nak cakap apa..
i just baca jelah...

haaa entry janda united tu memang buat kepala i pusing...

Anonymous said...

hmmmm ok.... next time tulis dulu atas kertas plot citer you ek .... baru ler upload dalam blog you... apa apa pun sabar yer menghadapi dugaan ni ... tak pun you cari jer keja sampingan... tak pun sambung study .. lagi best dari you dok pening kepala pikir pasal jantan ... hiks!

yang ikhlas...
anon..