Tuesday, January 10, 2012

Pathetic

just ended here ok..I don't want to chat with uneducated person.I think u r not a smart women who have higher education..who r u actually?look like u don't have nothing to do instead of intruder for other person's marriage.

Indahnya bahasa,what are u trying to say here?For your standard,org yg educated itu kena belajar sampai mana?Or nak kena sama dng your standard baru dikatakan educated?Macam ni ke cara org educated berbahasa?That why I ni tak banyak cakap orangnya cause semakin banyak bercakap,makin terserlah la kepuakaan.Before nak merempan tu kena la buat some research about the situation plus the person yg u nak hina-hinakan itu.Don't be so malas.Don't be a smart ass cause end of the day u juga yg besar kemaluan.As an educated person u should know how to react bukanya main ikut perasaan u yg terluka don't be like Kak Apam yg educated itu.Dia saja la yg paling excellent dlm semua hal.Baru ada STPM da rasa cukup bagus,org lain tak mungkin lebih bijak dr her.

Yes,I do sentap ok but after I consider beberapa aspect so I think ada baiknya I concentrate on my mission impossible and hence bila terkenangkan lelaki ini yg baik budi pekertinya dng I so tidak la jadi I utk naik hantu sama.Sure ada yg mengatakan I ni suku sakat Apam yg penggila jantan itu.Tidak ok.Cukup la 3 lelaki yg telah menghancurkan cinta suci I.Tak hengen I menambahkan problems yg sedia ada,beside I ni tahu diri ok.Perlu ke I menggeletis berjantan sana sini?Tak koser ok!

Seriously I don't have any idea what's going on with tis fella's marriage?I met tis fella was 7 years ago.That time Bang Hj pon belum I ketemu lagi.We just a friend.For me he's a good men.Baik budi bahasanya and very down to earth gitu.Ye la he study engineering in the north sana and I fulak study philosophy ajer.Uneducated la katakan.Nak kata we both so close tu tidak la but I consider him as one of my bff gitu.We're always keep in touch.Berjumpa pon boleh dibilang dengan myleft finggers tau selebihnya we both just bersoksek2 through ym or sms.He's the one yg rajin call I and I fulak rajin missed call ajer.I still remember when the 1st time tis fella dapat offer kerja yg jauh diseberang laut,jauh from his parent.He said that the project was based in Labuan then he's not sure nak accept the offer or not.I told him to accept the offer because it's good for his career then nextime senang la to him nak cari kerja lain.Same things when he got an offer to Dubai.I just repeated the same words then he just agree with it.To be frank,I mmg tak penah berperasaan centa dng him and i guess tis fella juga begitu(if centa mesti la he will approach me kan).It's not important pon cause I tidaklah desperate nak berlaki and that time I was dating to a bad guys saja.Challenging katanya,that why until now tak penahnya u happy Biah.

Tis fella tak pernah coba take advantage pada I,apatah lagi menyakiti I dng kata-kata.Ada sekali tu when he came to KL with his sister then he invited me for a coffee.I gagahkan myself to KLCC tau and i juga rela temakan his sister shopping di iSetan even that time,punya la banyak assigments nak disudahkan.Tis fella siap offer lagi if i nak anything just take it ajalah,he will bayar the bill.I pon menolaknya dng malu2.Kalau sungguh nak gores the card for me jom la we both go to the next floor.I da lama mengidam handbag el vavi.Tak kan la i nk mengambil kesempatan on him kan.Keji tau.Lain la if Bang Hj yg offer.I remember this, 1 week I blushing when he bought me the pearl necklace from Labuan(Bang Hj,I pon centa with your pear necklace)I snap the picture then send it to him and on his birthday fulak I post him the morah one and uneducated novel.That time I tak berduit sangat cause sibuk membeli branded items saja.Dasar tak sedar diri.Begitulah kaedahnya our friendship.

As a friend bila bertemu di cyber space of course la I akan tegur him and bertanya itu ini yg patut then that day when I start the conversation,suddenly pulak i kena sound with the binik yg tengah meng audit acc si laki.I just type "hi" then dikatakanya I ni tak berpekerjaan hape instead of ber chatting dng laki her then dicarutkan I "shit" katanya.When I asked her to cakap baik-baik then she start talk about agama.Eh,tadi u carutkan I?Confused ok.This is the way she try to proctect her marriage la ye so I pon told her that I don't have anything with the laki but lagi I explain lagi la dikatakanya I ni macam-macam.Start la ber speaking London nak tunjuk la as if she the one yg educated,I ni sah-sah berketurunan bangang.Hello,my apak also fluent English ok.It's just a language.If u rasa jadi lecturer tu da cukup class,hentikan la.Malu ok if student u tahu perangai u.For your info laki u sendiri never tell me that he was married.Why?Ask your laki sana la.Apa la problem her kan?Lain la if I berindu-rinduan dng her laki or ber stim-stim ke.Baru say hi,sebakul dimakinya.Nak tahu mcm mana Ash and Apam ber stim-stim:

1.Ash:boleh control lg,klu tetiba pussy Pam berdenyut2 itu tnda Ash tengah horny(sms)

2."Pam tengah tido ke?sorry la mengganggu,Ash kat dotdot nak tanya cinema kat belah mana ye?oh i see,tq ok.Pam pegi la sambung tido.what?oh Ash dng family ni,saja jln"(on phone that time we both bru bertunang.kelua dng family pantat u la!)

3.i love u bebeh, lagu ni khas buat Apam.here without u.blablabla(email,so sial ok)

P/s:content telah ditapis ye,yg berkelucahan sangat tu i xsanngup nk type.ni baru sikit je,banyak lagi actually but I tak hade mood nak type.

Kalau mcm ni kaedahnya I and tis fella communicate,i can imagine how his binik naik hantu.I?Tak naik hantu ke dng Ash and his busyuk2 puki Pam?Apa paedahnya?Ash akan ckp that:this is the way they both ber communicate cause they both so close and it's hard to explain cause I can't understand it.Apam,of course she's merempan2 in her blog mengatakan I ni cemburu buta,both of them da kenal lama so I yg baru in Ash's life ni diam2 sudah beside both of them teman tapi mesra so puki her puki Ash juga,kote Ash,kote her juga.Mintak nyawa ok I type about this.SIAL!!!

I told Bang Hj about this incident.Saja la nak tengok how tis olang tua punya reaction.He said"take it easy la,you bukan ada apa dng him kan or you memang ada hati dengan tis fella?Amboi,saja nak bagi I hot kan.Then I said"ok what?tak dapat gemok yang ini,gemok yang itu pon jadilah".Anyway both of them memang banyak persamaan:gemok but tis fella taller sangat than Bang Hj,caring,loving,berbudi bahasa,eh nama pon sama dengan Bang Hj "H" and blablabla.Ok la enough for today cause I benci tis tablet much much!Before menjanda pon I da kena pitenah kan.

To the binik:don't think highly of yourself.You know what?You're so pathetic and sadly you don't get it!

4 comments:

NenetPenne (NP) said...

ur face looks familiar laa biah...

mungkin his hubby dah ada main pompuan before this kot tu yang binik dia trauma tu kot...

i mengaku i intruder tu pun sebab dia yang intrude dalam i punya marriage.. so kira even laa kan.. tapi mau dia berani nak sms i mcm tu kat i... ha ha ha...

biah gorgeous said...

net,

That's not myown picture la.I 1x gorgeous than her;0)

Maybe la kan my friend ada buat hal.that why the binik merempang2 but patutnya the binik yg educated itu kena la tahu about the situation first.main blasah je.small heart I.

Buat baik pd yg baik saja.vice versa.tak gitu?esok2 I will forward to the husband about what the wife hinakan2 I

NenetPenne (NP) said...

eh..mana entry Mak Jans united tu? u delete eh? aiyooo tak sempat baca noo

biah gorgeous said...

Hade ni.I edit cause banyok sungguh kesalahang spelling nya.tablet puaka!