Tuesday, January 3, 2012

The Punishment

Sometimes I forgot how to live by myself...

I heard that someone talk behind my back.Adakah I kisah?Yes i do.Bohong la if I said that I don't care what tis fella mengata-ngata I kan.I just an ordinay person,yg punya mata,telinga,hati dan perasaan gitu.

Yes,it's true.I was menjalani punishment for my past mistake.Padanlah muka i duk crying over this broken promised,moan after my little Para,hated myself for where I left Him,berpaling tadah dng Bang Hj yg berdosa itu and the biggest mistake is when I finally gedik rela menikahi Ash.I will not forgive myself for that and nothing will ease that.

Adakah I ni tergila-gilakan Bang Hj yg hanya pandai bermain kata itu atau duk gila bayang pada Him yg sedang desperate to show me that his dream will come true akhirnya?Adakah I ni penggila jantan saja tahunya?Tak koser ok I nak menjawab gossip2 like this.Macam hot puih...well,problems I with this tablet mmg sangat mengharukan so I've decide to keep silent kejap.Perhap before this coming CNY.Tipah my silent reader(at least I hade juga pembaca setia):if I call tu please la answer yer.

Bang Hj:terus terusan torture I about the kunjungan ke Portugal itu,dengan jantan tak guna mana I kesana?Karang I send gambar I yg bermuram durja even sedang bercuti without kasih seorang husband itu baru he will percaya gamaknya.I berpasangan dng Tipah yg sedang lara dek kerana lelaki pujaan yg dah ber anak satu itu tak habis2 meng annoy her.Peace Tipah!

No comments: