Thursday, February 23, 2012

Apam dan Karma

I was not too surprised or too disappointed when the first time I found out about Ash and his centa mati,Apam le sapa lagi kan?.The best rectum!.And yes,I did not think it would effect my marriage.I'am not the cemburu buta type,tak kan la the binik nak kena check hari2 apa the laki buat kata lua sana kan as if the binik ni tak ada benda lain nak dibuatnya difikirkanya.Until la I did realized about the truth story between both of them.

Well,I ni tak se lucky Apam yg ada ramai bff and suku sakat yg so supportive gitu ,even terang2 buat benda yg berkonsepkan puaka pon bff and suku sakat akan like the status bersama comments yg sama puaka.But tidak la I cuba mengatakan yg adik beradik suku sakat I or my comolot friends ni semuanya set2 tak boleh pakai.As the youngest,of course la sangat manja dan sangat rapat dng makapak dan abangakak I.Same thing la kaedahnya dng my comolot friends.They will always embrace me.Akan tetapi as a pompuan yg tak berapa gemar bercakap banyak dan tak suka memeningkan pala hotak org yg disayangi so I will not simply sikit2 nak mengadu apatah lagi menyuarakan what on mymind in my pasebook wall.But then,after dihina dan dikasari beberapa kali oleh lelaki ini,I finally decided to bukak pekong didada I inew.I talked to my kesayangan sister then she mengadu pulak to my big brother(nasib la makapak tak dibagi tahu) but until now I never tell them about the whole stories.I told her that my marriage was pretty good but biasa la I kan manja,sikit2 nak merajuk so masa we both gaduh2 manja tu(manja la sangat)mcm mana ntah Ash tertumbuk muka I.Why?,I ada banyak sebab:

1.I tak nak malukan Ash and I believed yg Ash akan berubah (mungkin tidak)

2.I know,my sisters la nanti yg hover nangis siang mlm mengenangkan nasib I.

Sama la keadaanya bila I termengadu to Tipah and ad5.Yang patut-patut je la cause both of them kan tak menikah lagi,karang takut pulak nak berlaki.Pada Bang Hj pon begitu juga,tak hade la I ni kejanya nak mengadu saja cause tis Hj bukan boleh tolong apa pon.Sikit2 suruh I lari rumah.

So hari inew I nak bercerita about why la I benci sangat2 dng Apam even ada lagi betina(i menikah dng player taik koceng rupanya)him yg duk sibuk spying on me.This one I malas nak comment cause for me selagi that betina tak mengganggu perasaan I or do something di luar tabie so biaq p la sana.Tak daya I nk merempan.

For me tak salah pon if ex-boipren or ex-gepren berhubungan sekali sekala,nak lagi bila both sides da clear yg masing2 ada life sendiri i.e. tipon or sms tanya khabar yg patut2 but tak tahu pulak I yg depa ni kejanya duk stim2 saja.Ash pon dng confident nya duk bagi tahu I yg both of them mmg still berkawan but he know about the limitation so I kena la paham.Bila lagi few months nak menikah tu,I was accidentally(i do not believe in accident too)tahu about what was actually happened behind my back.Tak usah cakap la mcm mana luluhnya jantung I that time.Ash told me that's nothing happens between both of them and it's will be so much harder for him to explain it and he promised that it won't happen again.All the wedding preparation da siap semua,hotel da booked,card da diedar and i was counted the days.Tahu lah I yg semua ni tak ada penyudahnya dan tak perlu la I nyatakan disini kenapanya I ni bodoh sangat?.Boleh je cancle the wedding.Ye,bercakap2 sangat la easy.It's broke my fragile heart into pieces bila I tahu sehari berofe we both menikah,Ash still merayu2 Apam yg merajuk tak hengen to attend the wedding reception.Then,mula la drama bila tis Apam menyamarkan dirinya(nak berdrama kunon but the plan sangat la bodoh) as if I ni tak kenal her.

When tis Apam was introduced herself as dotdot,my instinct was told me:ini la betina yg sikit2 gatal pussy then cari laki I,eh laki you pon cari her la,biah.Tell you what,we sometimes boleh tahu about the person yg we never meet from the way that person talk or write.You desperate nak tahu sangat kan mcm mana paras rupa I(ceh...),I skolah takat mana?,sapa suku sakat I?,ok fine I don't care cause I know how to play the slut character.Bohong la if I ckp yg I ni tak terhengen tahu about her,at least tengok muka pon jadi la but not my style la nak menyamau2 ni.Mcm2 juga la dikata dan dihinanya I in her blog.Tak berperasaan everytimes I read about both of them.She wrote about how keciwaknya dan cemburunya her bila Ash decided to menikah,about marahnya her to me when I was merempan2 marahkan Ash cause bersodok sodokkan dng her,about their teman tapi mesra concept yg tak hengen I fahami and mcm2 la and her bbf fulak and suku sakat jadi nasik tambah.Out of blue,tis Apam had enough agaknya then she mengaku la yg selama ni she was purak2 tak kenal I and she told me to not hungkit2 benda yg sudah.Masa you start the crap dulu ada you fikir about the consequences?.Please don't forget tis cause you yg mulakan dulu.

Bila da jadi kawan in pasebook lagi la I tahu about kepuakaan tis Apam.Siap cakap dng I to not worried about both of them anymore cause masing2 da ada luvely partner(shialla) and she told me that both of them da jarang contact.Yes,I percaya sangat sama mcm I percaya ckp laki I.Marah Tipah when I talked to her about tis and she asked me why I tak sound tepat to tis Apam?.Apa paedahnya?.What do I expect from tis Apam?.Pompuan yg sok bagus,apatah lagi nak akui her mistakes and I don't gave a shit pon when tis Apam tak reti nak minta ampon cause suka2 cari pasal dng I dulu.I know,bukannya besa sangat kemaafaan from I ni.And boleh ke I claim kat sini yg semua kecelakaan yg dtg to tis Apam because of karma.Cause she was menyakiti I dng niat or perlu ke I sumpah her(nak2 lagi she's pregnant now).I bukan siapa2 and I juga tak kuasa nak pretend baik kat sini(tak dapat apa pon),so biaq p sana la.Same thing dng Ash,karma ke bila Duke's family porak peranda?.Karma ke cause his life tak mcm his other friends yg super suck cess and karma ke cause ber binikan I.

Pagi tadi ada lagi seorang penyamar yg telah me request I as her friend in pasebook.I tahu sapa geranganya ,apa yg you nak tahu sangat pasal I yg serba tiada ni?.Bukan ke you tu****lah sangat so op kos la you're serba serbi bagus.Pegi la tanya the Royal's family sana cause depa kenal I from top to toe that why la I ni tak layak become part of their family and sorry la ye cause I was well prepared.Person who learn from their mistakes or maybe others mistakes learns and person who continually make a mistakes learns nothing and am not the type yg suka cari pasal.Pasal nak cari I biaq p la,kan Bang Hj.

1 comment:

Anonymous said...

Memang sure ke your laki had sex ngn apam ni?