Thursday, February 2, 2012

kawan I yang lakinya contractor

I met this blonde diva(dari jauh mcm ayam pon ada) by accident in pasefakebook.Kat mana lagi kan nak jumpa horang2 mcm ni.Well,we had known for each other more than 20 years.She was my ex-schoolmate actually.Nak dijadikan cerita she called me last few months ago asking me to berjejak kasihan with her and two others include Kak Jan no1(this time we both not in crisis yet).I ni malas actually nak berjumpa2 segala dng horang2 yg sangat jelas intention nya adalah nak menunjuk saja kejanya plus psycho,never change langsung.Belum jumpa pon I da tahu cause tengok je la apa yg di update in her wall e.g:thanks for my hubby dotdot give me present,igt kn xdpt ape2 this year,tq very2 much,bgun tdo jer dh ade kotak besar atas sofa...,petang ni aku nk p serang org...sape nak join.jom r.pukimak,aku xknl ko saper...tau2 nk msj yg bukan2.ko silap org lh wey.That why I malas nak bersosial dng horang2 begini but when Kak Jan no1 pujuk2 I dan berkata"alah b,bukan selalu pon" and hence Ash juga ntah angin apa ntah bagi i the green light as long as tempat yg I nak berjejak kasihan itu mestilah near by his parent's house.

Seperti yg dijanjikan I la the 1st person yg muncul at the crime scene,dekat kan.Diikuti dng Kak Jan no1 and the last persons,of course la the blonde diva and her friend.Memang ni la the fist and last time,tobat I tak hengen jumpa dng horang mcm ni.Sampai2 je riuh sekedai dng gelak puaka her but what do I expect kan from pompuan bimbo begini.Then boleh tanya I"korang da order ye?aku nak makan steak la,ada tak b?"Sambil membelek menu.Sah2la restoran yg we guys lepaking itu just served Chinese food sesaja beside that terpampang menu kat lua restoran tu.Next time cakap la siang2 yg u tu bernapsu western saja bab2 mentedarah ni so tahu la I nk bawak u p mana.Then seperti yg I jangka,the blonde diva pon start the action.She told me that her husband is a contractor and now so busy body dng project juta2(please la)at Putrajaya nun.Ringan je mulut I ni nak tanya her " dapat projek mega ke?Mrt project?"but nti dikatakan i ni jealous pulak.According to a very realible source,her laki memang la was a controctor, but kelas ef aje,contractor kecil2lan gitu yg selalunya dpt small small project which the payment sangat la lambat and alahai lah.Ye la sepengetahuan i kan both lakibinik cukup2 SPM jer.She asked me about my laki punya kerja then I told her la that my laki kerja as a "kuli je" yg ber linked dng Khazanah Nasional Berhad.Agak2 tis blonde diva tahu ke Khazanah tu apa kebendanya?She said that she's was menolong lakinya di opis so banyak la masa her to ber soSial sana sini.Kata her lagi that she always lepaking at Holiday Inn,Gleanmarie nun menonton live band then she asked me that I ni reti ke lepaking at that kind of place?So I told her that before menikah dulu(zaman-zaman centa Him and Bang Hj)ada la juga but I tak pegi to her place la,normally I went to KL area sajer,i.e:Royale Chulan and HRC.Blonde diva speechless.

Well,within 2 hour tu banyak la benda yg di borakan.Kak Jan no1 mcm biasa la duk moan about her ex-laki yg premature ejaculation itu and I was prefered to be a good listerner,menjawab bila ditanya.Bagi chance la to tis blonde diva and her friend bercerita,their life is better than me and Kak Jan no1 kan.Suddenly,someone was calling tis blonde diva,video call tu."yes,baby kelua dng kawan ni,nti kita jumpa la"Siap tunjuk lagi to her caller muka I and the others.Tahu la I yg tipon tu was her jantan simpanan, eh ke that jantan yg simpan her?She told us that pandai makan pandai simpan la beside that tak kan laki her sorang je yg boleh makan luar kan.Tis blonde diva juga bagi I tips how to menjaga laki and suruh I beranak cepat2 cause she want to know anak I nti mcm mana rupanya.Ye la she was married for almost 9 years kan,pandai jaga anak and laki.That why la kejap2 laki duk call tanya kat mana."Mama kelua dng biah la papa"Laki call baru sedau diri tu mak org if not baby2 saja.Yang buat I tak menahan nak tergelak setan is when tis blonde diva kejap2 keluakan her compact powder brand Silkygirl nya itu(i yg mesken ni pon pakai Anna Sui tau)from her Loewe(tak reti I nak pronounce)handbag uptown mari and membelek2 ropanya yg sekali senyum ada iras2 Kak Joyah Kutub Utara Kutub Selatan.Gatal je mata i nk tengok her 3 inch wedge tu brand hape,kahkah...Belum kira dress merah bunga2 besar penumbuk yg sangat jinjang itu.Nak haje I tanya beli kat mana?Nak bimbo pon biar la kena pd gayanya.Tak padan langsung ok.So I yg ber tunic and ber handbag Zara je tak de la rasa mesken sangat.

The best part is bila nak balik tu I thought tis blonde diva la yg will be a volunteers to pay the bill,awal-awal lagi da cakap"bill baya asing2 k"Then siap suruh I and Kak Jan no1 bayakan for her dulu cause she tak hade cash,later baru nak cari atm.Laki contractor tu,tak kan tak hade cash sikit pon or credit card?Beside that bill xsampai RM100 pon kak non oi if u tak hover tadi,sure i don't mind bayakan for u.Apa pon horang2 mcm ni xde la sekeji org2 yg suka jaga tepi kain org kan.So I tak de kisah sangat pon, at least ada benda la yg I boleh jadikan bahan gelak.On the way back Kak Jan no1 tanya I,tak hendak ke I simpan jantan senyap2,ye la since my marriege pon tak berapa nak happy kan.Therefore,ada la sebab sunat why i must berselingkuh.I have no words.No comment.She was married before so I guess she know la yg berselingkuh,while we're still binik org ni paedahnya kejap je.Kalau masuk court nti I la yg banyak kemaluan nak2 lagi bila menikah dng jantan yg claim dirinya come from baik2 family ni,kayap rayap and banyak kenalan.If I berfoya2 in public area sah2 get caught punya but let say I berpelokcium dng jantan in Luna Bar sekali pon percentage I nak kena cekup is still high ok.Muka I ni nampak nak berjantan sangat ke?Tak payah susah2 Bang Hj selalu ada for me,mcm tak ada jantan lain...

Sayangku,
jangan kau persoalkan siap dihatiku
terukir dibintang tak mungkin hilang cintaku padamu
(sudah2letu)

No comments: