Thursday, March 22, 2012

jantan...

Someone was told me,"the devil you know it is better than the devil you don't know".Well,bila da berusia ni baru la I'd realized akan kebenaran kata2 sebegitu.Just like me and Fernando,we both bercenta for over a decade and now even it ends both of us still remember akan baik buruk hodoh perangai each other and I belive if let say ditakdirkan I terjumpa Fernando dimana mana,we both can still berborak sampai ke pagi macam dulu2 cause terlalu banyak yg hendak diluahkan.Terlalu banyak yg akan disesali.Same thing dng Bang Hj,I still don't find the strenght in me to meet him again cause terlalu banyak pengorbanan yg tak dihargai,ketidak adilan,penipuan dan pembaziran air mata.

Just recently,I minta izin from the highness to join pilates class(even I tahu jawapanya nanti is a big NO) but yg buat I tak paham is when he'd said,"sia sia la sembahyang you pegi tempat mcm tu".From my reliable source that place(studio) memang khas utk pompuan sesaja so what the problem?.Then yg buat I hampir hampir nak berlaku nusyuz bila he'd said about baju yg I akan pakai during the class nanti.Apa masalahnya?I akan pakai just like everybody(yg bertudung)and hence dlm class tu nti sah sah semua pompuan,free hair pon tak apa.Why don't he tell me straight to myface about sapanya yg nak membayar the bill nti.I will understand,tak perlu la nak cakap about sembahyang plus aurat segala then all this while,you kelua masuk gym yg memang sah sah jumlah pompuan yg p tu lebih ramai than jantan,apa kes?Beside work-up dan menayang 6 pack body,you buat apa?.Tengok bontot betina ke?What about sembahyang you?.I'am sick of his selfishness.Too much in pain nak mengadap muka him.I minta izin nk p pilates,bukan nak p masuk the biggest orgy pon then tak habis2 highlight about nusyuz.I terfikir jantan like him yg claimed datang dari kalangan bijak pandai family,tahu ke sebab sebab berlakunya nusyuz dipihak binik ni selalunya because of the jantan itself tak sedar diri yg depa pon nusyuz.Salah satu sebab berlakunya nusyuz dipihak laki is bila silaki abaikan tanggungjawab dalam pemberian nafkah beside bila silaki tak bagi kasih sayang to binik and the kids pon dikira nusyuz.Eh,kalau you nak org sayang you,cinta you setengah mati then belajar la sayang and cinta org 1st if not diam-diam sudah.The highness complained,I ni lebihkan myfriend than him,excited gila bila nak jumpa myfriend,dng Tipah siap ber I love you I love you segala.Eh,karang if I ber I love you in your pasebook wall ada(agak agak siapa?)yg sentap sampai tak capai tahap orgasm pulak nanti.I mmg jahil bab2 agama,that why I not simply talk about it dan kalau I khilaf ada someone yg akan guide I.

Bang Hj tak call since last week and I pon tak hengen call him so I sibukkan myself dng benda2 yg berpaedah.It's a good start.Perhaps I can forget him(at least I try kan).The past is the past and it's dangerous to go back.

No comments: