Friday, March 30, 2012

The Punishment 2

Lately,I asyikla termimpi mimpikan Fernando but bukanla mimpi yang set set aksi porn star tu ye,tak hengen pon.At least once a week.Apa kejadahnya?.Adakah ini yang dinamakan punishment?.Because it was ended horribly between us and I left him for another jantan tak guna.Asshole.And recently,I heard about sindir sindiran cubit cubitan oleh Fernando's model modelan(la sangat).She said to udah udahla duk mengganggu tunangan or rumahtangga orang ni cause hukumnya is dosa.Amboi duk bergambar tayang boobs aksi pompuan gersang nak kote tu apa pulak hukumnya?.I tak tahu,you kan pandai that why la confident je even duk pegang tittle repeates.Nak habaq mai ni,when I was in university dulu I ni boleh la di category kan as set set yang tak cerdik langsung.Bila ada yang bertanya specially dengan intention untuk meng compare kan kecerdikan depa dengan I yang tak cerdik ini.Awatnya pointer I ni selalu nau cukup cukup makan je?.Dengan malu malu I pon jawab la persoalan yang menjadi tanda tanya itu.I said because I tak minat dengan course yang I hadap for almost 5 years itu.Then Tipah yang super cerdik itu sure akan back-up I,"at least 3 pointer kan then tak penah la pulak biah duk reapeat any papers".I love you big big la Pah!.For me repeat me repeat ni is a small issues unless duk me repeat je kejanya tak lepas lepas,something wrong la tu but then kan set set bimbo mcm Fernando's model modelan,diam diam udah la ni tak abis abis la duk bagi statement bimbo you then bila kena provoked tahu pulak you merempan rempan(I pinjam Apam's favourite word).Admit je la yang you ni tak berapa cerdik.Tak jejas pon kejelitaan you tu.

Model modelan,nasib you baik cause I was deleted all the smses from your Fernando Alejandro yang menyatakan kerinduan,makan tak lalu,malam terbayang bayang if not you tahu la siapa yang over?.Siapa yang ganggu siapa?.Yes,in my previous posts memang berlambak la I duk moaned about kerinduan dan penyesalan I towards Fernando but tak koser tau I cuba cuba menyatakan perasaan yang terpendam deep in myheart dan segala bentuk perasaan buang tabiat I itu dalam apa jua kaedah to him.Whatever happened happened.

For better or worst I kena la paham perasaan kaum sejenis I kan.Siapa yang tak nak bahagia selama lamanya.I pejam mata dengan tindakan kali ke-2(da masuk 3 actually) tis model modelan to annoyed me.Perhaps after Fernando's kote jadi hak milik her nanti then the merempan rempan and psycho symptoms will go away.Dah banyak kali I mentioned,ambik la sana duda I itu.Please la,hentikan duk menyamau nyamau jadi my ex-schoolmate then duk add I in the fakebook.I tak layan.You tahu tak if pompuan tu dapat tahu you abused her's picture tak pasal pasal you kena sue nanti.Nowdays orang da alert about the tricks of cyber criminals.You kan cerdik,nowdays ramai yang p belajaq sampai menara gading sana so tak yah action sangat ye,I cukup menyampah ok bila baca statement orang orang yang suka nau menunjuk nunjuk kecerdikanya cause she/he belajar sampai university as if orang keliling semua set set bangang.Kalau pandai sangat takan la duk repeat paper kan.Tak malu ke?.Beside takan la you tak tahu about the consequences?.I yang tak cerdik ni pon will make sure dulu before publish or do anything on there and I will check who can be my friends on the fakebook itu.I kenal siapa kawan kawan I even ada yang da bertukar kepada body makbapak budak or cantik ber botox segala dan yang takat kenal kenal gitu,pandang tak pandang I masa zaman comot comot dulu memang I tak layan la.Ni kan pulak yang terang terang fake,duk letak gambar pompuan cantik tayang boobs lagi.Why tak letak your pictures.You kan cantik sangat.Tak confident ke?.Eh if you add I pakai your own profile pon I don't mind la to approve it then I bagi you masa 48 hours to godek what in myprofile.Tengok la puas puas sana.Who am I?.What I'am?.And yang buat I tak paham kan why la my other classmates boleh duk approved tis kind of pompuan psycho as a friend.Come on la,alert la sikit dengan siapa nak berkawan even on the sosial networking site.I memang tak ada musuh cause I tak suka bergaduh.Dengan si Apam pon I boleh berkawan,ye she was mengata I in the blog then I did the same la,nak gaduh tarik tudung 10$ her,tak worth it pulak.Apam,if you nak laki cinta mati I itu pon I sanggup beralah.I'am not the type yang menayang segala bentuk material yang I ada or merempan rempan in fakebook so tak ada sebab why orang nak tahu sangat apa yang I buat dan da bertahun I tak update.Then if ada mysterious person add me,there must be a reason.If jantan yang add,boleh la I perasan hot kan cause ada juga yang nak berkenalan but apa kejadahnya pompuan like her nak kenal I?.Fake pulak tu.I kesian dengan you,d cause cinta baru you tu set set psycho rupanya.If I tell you about tis sure you tak percaya,sure you cakap,"b jealous kan".Tak koser la I nak ber jealous jealous segala dengan your model modelan(la sangat) itu.

Model modelan,ambil la segalanya from Fernando.Kasih sayang,cinta suci(suci ke),rete benda,kote pink color itu(kalau masih pink la) dan seluruh jiwa raga him.Semua untuk you.But remember tis,even it's all ends,deep in Fernando's heart,he will always think about me and all the memoirs and love between us.Trust me,you nor him can't do anything.It will be so much harder for him to forget it(sebab nak jaga hati you),well I was probably his first love.Centa mati.Berbahagialah you hendaknya denga segala kenangan I and him dan bayang bayang I yang you benci separuh jiwa cause that your choice.Percayalah dalam dunia yang dikatakan tak adil ini any compromise between good and evil,it's only evil that can profit.

Bila rasa sunyi dan tak ada teman bercakap,I mulala terkenangkan Bang Hj.Kata him,"abang ada belikan something for you from mylast visiting to Dubai dulu but tak boleh nak post cause besaq sangat kotaknya".Apa yang besaq sangat tu bang?.Awat you belikan I Versace's sofa pe?,and now I tahu,Bang Hj Schumacher was in *****

No comments: