Monday, March 12, 2012

What Goes Around, Comes Around

Can't answer the phone...
bill charge very expensive...u tau kan abg kat oversea...
bukanya xingat.
(01*-***95**)

Bang Hj,
I tak boleh tido cause siang tadi I belasah nap from 1 p.m to 4 p.m.Abg tanya,"why kasih(nama manja I.bweksss)suka nau tidoq disiang hari?"Alah you ni kan bang saja tau.You tahu kan I ni housewife yg tak berapa nak desperate.Siang tadi I rasa mcm nak demam tau then I pon talked to my laki yg busy mengadap ipad itu.I told him yg I ni rasa mcm nak demam kura2 but laki I buat tak tahu ajer.Syton ni rojim betul la.So I don't know what to do lah then kan I rasa mcm nak nangis pon ada tau.Mula la I teringat my mak kat kampung sana.If I demam dan merengek2 manja sure my mak picit2 badan I yg slim ni.Mak so jauh la bang,you pon jauh...I asked the highness yg I rindu mak so much so I nak balik kampung tidoq sana 1 week but the highness told me"boleh bla".Kata him,"tempat isteri adalah disamping suaminya.I tak balik you tak yah mimpi nak balik".Ye betul,si suami ada kat rumah bersama isteri but si suami duk ngadap pc,notebook,ipad&taliponpandainya dr pg sampai la ke petang.Main forex apa?,mintak sini birkin sebijiks(sempat lagi berangan).Neglected the binik.Adakah wajar?

Abg pon selalu juga mengadu domba dekat I kan.Abg tak ada kawan lain ye?Abg selalu cakap yg your marriage tak happy.You live a lie.Bukan ke you told me that,"dalam dunia ni no such things as bed of roses all the time lah kasih".We have to be realistic la bang.Marriages life can be as hot as fire and as cold as an ice.Hot and cold,macam lagu Kthy Perry.You still remember that song?Dulu I selalu nyanyi for you kan then you tegelak2.

I tahu you sayang the kids cause you told me so.I pon sayang both of them that why I left you.Dalam hidup ni we made a sacrifice even kerna terpaksa.So tahan la you stayed dng binik menopause itu(tis Hj yg bagi tis term ye,binik him kan).You ni kan bang,menapouse pon every night you peluk her kan.You bang her kan.I know cause I pon da menikah in ages.You cakap je berapi2 but I know dalam hati you masih ada centa yg suci(la sangat)for her beside the binik banyak habis duit kat you.Tis statement la yg I ulang over and over.

Bang,you tahu kan the consequences if let say the menopause tahu you menyundal behind her.Sure she mengamuk on twitter.Alah dulu masa you tahu the menopause ada secret admire pon you jealous kan.For me,itulah namanya centa...I pon centa the highness,in my way.My life sangat la hard bersama lelaki yg tak centakan I apatah lagi memberikan layanan yg sewajarnya pada I.In bed boleh pulak mintak I beraksi porn star.Usah diharap la ye.But then kan for some reasons(sementara menunggu mission impossible jadi kenyataan) it's way much better than being alone.Mengapa la susah betul nak adjust to being alone macam dulu2.Dulu ok je duk rumah malam2 tak berteman now ni if tido tak berteman(macam at maytower that day)sure I on the light,tv,radio dan segala gadgets yg ada sampai ke subuh.The truth is kata2 seperti,"what goes around,comes around" doesn't always work in every case...

**Bang,ada yg menemani ke outstation tempat sejuk2 sana?.
**Tak ingat I tak mengapa but ingat la the menopause and the kids ye.
**Remember about tis entry's tittle too..hikss

No comments: