Friday, April 13, 2012

Kerna Cinta

Tittle adalah serupa haram jadah,sesekali feeling feeling centa.Well,it's always nice being in love even it is by the wrong person.It's so good it hurts.Like many,I don't want to be alone.I don't want to sleep alone in the dark.I takut gelap.Complicated,tak denga cakap...Bipolar sungguh kan.

Ada orang tu kan,bersusah payah la meng announced in the blog,pasebook dan segala makbapak social networking sites yang ada dengan harapan satu Malaya tahu,"jantan ithu milik I sowang".Orang itu lupa yang lelaki(jantan)itu juga pernah jadi milik I over a decade lamanya but tak penah la pulak I mengalami symptom yang so desperate sampai ketahap ini.Kesian you.That show,cinta saja tak cukup untuk menjamin kekalnya sebuah hubungan.I tak akan ganggu him(all this while pon tak adanya I mengganggu him) cause I kan selalu saja dilukai.I know how it's feels.It hurt.Berusaha dan bertawakalah for the sake of your cinta suci.
Suci ke???

According to pakar jantan sedunia@si pencinta apam:"Actually,laki nih bkn jahat mana,cuma nakal jer yg lebih".Pendapat yang so clever.So brilliant.Bagi I test power sini laki you,eh jangan salah anggap.I tak terfikir pon nak test sampai ke adegan ranjang.Tak koser!!!.Cukup la sms's yang berbentuk rayu rayuan dan imagination semata ke ranjang maut,macam yang you selalu buat dengan laki I si jantan sialan itu.Then we see the result.Meroyan ke tak nanti you in the pasebook.Tak cuba tak tahu.Nak cuba tak?

I still remember Bang Hj Schumacher pernah berkata yang there are no laws and no bundaries on feelings.Kata I pula,bercintalah dan sakitilah seberapa banyak hati until the love turn to hate...

I hate you,asshole!

No comments: