Friday, May 18, 2012

Heartbreaking Lagi

Selain tragedy dompet Prada yang menyakitkan jiwa raga I,there's another sad sad tragedy yang yang berlaku between I and lelaki ini yang menambahkan lagi sakit yang sedia ada and I memang tak ada kekuatan untuk menulisnya in this blog.Mengenangkanya saja sangat menyakitkan.Too much in pain.I was emotionally broken and drained but selepas beberapa hari I baik baik saja.

Today barulah I perasan(da lama tak ngadap),Kak Apam fefek merenyam telah pon changed her blog setting to be private.Kelas you Kak Apam.Why?.Ada orang serang you lagi ke cause suka suka bagi statement terlampau?.I baru terfikir nak letak your blog's link and your super ghairah pictures in my blog(alah macam yang you penah buat kat I dulu).Well,I know that you're looking for tis blog too then boleh la you mengadu to laki I yang dulunya was yours juga.Kalau you da jumpa nanti please tell him for your sake.Eh,bukan ke lelaki ini da tahu?.Cause ada one time tu kan I penah borrowed his iPad to update tis blog tau.Kak Apam,we know about this game and we're gonna play it sampai habis.

Myfriend Ad5 told me that her centa mati was left her for another ****,harap harap this time berguna la **** tu cause I kenal baik with the centa mati too.Centa terlarang yang dipertahankan for almost a decade itu.Macam percentaan I and Fernando pulak.Nak juga...As a friend,I menasihatkan her to be patience and move on ajelah kata I lagi.After that I was thinking,pandai betul I nasihatkan orang.Yang I ni tak reti reti pulak nak move on.Tahan pulak I menderita sampai 5 tahun.And until now I heard both of them masih la sharing the same bed at night.Kata Ad5,her centa mati itu was good in bed and it hard to find yang serupa itu.Macam gitu la jadinya bila da tak 100% centa(bila da ada penganti lain kira tak centa sangat la kan) and yet still tidoq in the same bed.Sex and centa tu sometimes sangat mengelirukan.Kalau tidak tak ada quote yang berbunyik,"women give sex for love,men give love for sex" and the truth fact is jantan ni selalunya nakkan sex because nak keluaqkan air yang da sampai kepala.Actully,I was pity her because I tahu percentaan yang so hard and complicated sebegitu memang tak mudah untuk dilepaskan.Dear myfriend Ad5,I wish you're strong enough to let go...Ketahuilah sayang dalam percentaan ini selalunya there are 2 possibility whether someone will hurt us or we hurt them.

To Kak Apam,I admit yang I ni tak ramai kawan in the pasebook or in the blog macam you cause I kan sombong but yes I memang jealous dengan dress ungu morahah you itu and please la tak ada nya I jealous dengan your famousity,tak penah I denga perkataan macam ni or it because I ni tak belajaq tinggi macam you?.Then setelah I google baru la I tahu sekolah mana yang ajar tis to you...Sorry la I tak tahu.hikss...

No comments: