Thursday, June 7, 2012

drama sangat

ku mengerti perpisahan ini
bukan kerana kau membenci
tapi kasih yang pernah ku beri
tiada lagi bersama

Puas la I tried to understand about this lyric,saja la tu kan nak buat I sedih.Sedih ke?.A person like me yang selalu je berhati batu ni tahu sedih ke?.Bang Hj,I found that I wouldn't be able to tell the feeling that came around myheart because there are no words for it.But after seminggu membawa hati nan lara ini baru la I ada mood you.ketahuilah sayang intan payong,pengorbanan yang I lakukan untuk you membakar diri dan seperti yang pernah I nyatakan dulu,tak mungkin I membenci you.Even berkali I coba...The truth fact,hati I masih sangat terluka dengan perbuatan you yang mengkhianati cinta suci I...puih

sering kala aku terlihatkanmu
impian nan indah
bersulam bahagia

Mengenangkan you saja sangat menyakitkan.Ada hati pulak nak berjumpa jumpa segala.Hentikanlah.I can't stop myself from crying and that makes it even worse then I dries my eyes.Tak ada siapa nak tolong lapkan.Bang Hj,tak ada gunanya menyesali ketentuan ini sebab sakit tu sendiri cari.Enough la dengan angan angan dan janji palesu you.

ku harungi
hari demi hari
bersama wajah tak mungkin akan kembali
tapi hati masih tak terima
ditinggalkan sengsara

Bukan ke you bahagia bersama binik dan anak anak you?.Inilah hasil pengorbanan yang I lakukan untuk you.If not you lagi menderita without them.Tak gitu?Jangan la tamak sangat ye and stop whining.Menderita macam mana pon you have to hadap binik you siang malam dan cobalah untuk setia.Bab tak dapat nafkah batin (boleh caye ke?.Dasar jantan!)tu bawak bawak la berbincang hati ke hati lakibinik otherwise you can discuss it with other betina's.Eh,I heard bukan main lagi you duk pampered binik you dengan segala henbek then tak habis lagi p test drive Peugeot.Kan ke lebih baik you p beli fake fefek from Japan sana?.Matilah lepas ni I kena amuk cause celupar sangat.Hampon Bang!

keraguan ini bukanlah pada mu
perasaan hati masih rindu
kekalutan ini hanyalah untuk ku
tercari cari bayanganmu
tak sanggup aku kehilangan...

My heart is beating so hard and you know tak Bang that I never knew why I'd feel this way...Gila hape?Percayalah kesedihan dan kedukaan ini akan berakhir.It will flies away on the wings of time.I love the fact that we still can be a good friend but not together even kerjanya asik la bergaduh gaduh kucing.

Peace bang!

No comments: