Thursday, June 28, 2012

what it is about jantan???

Pada ketika ini I sedang berada didalam keadaan tidak sihat.Demam kura kura datang tanpa diundang.It makes me wonder if this demam kura kura is punishment for memberi sepatah dua kata kepada lelaki ini?.Tapi kan demam kali ni sangat la different dengan demam yang sudah sudah cause lelaki ini dengan penuh kasih sayang telah membawa I ke dokter if not jangan harapla.Paling centa pon laki I cuma belikan activefast saja then disuruhnya I telan 2 bijik then p tidoq ye yang,kata him lagi.


Dan sejak sejak dari tragedy di rumah parent I that day,lelaki ini bertukar jadi baik la pulak.Sometimes kan I do wonder la,laki I ni ada identity disorder ke?.Confused I dibuatnya.Baik yang macam mana?.

a.Laki I tak cari pasal macam selalu,if not ada saja yang tak kena dimata him.(Part ni I paling suka cause in ages juga la I tunggu tis moment).Makeup I tebal serupa mak ayam la,I masak tak cukup garam la, etc.

b.Laki I juga suddenly la jadi miang miang semacam terhadap I.Sikit sikit kiss I sana sini.Buang tebiat apa?

c.Laki I jadi banyak cakap pulak.Ada saja mende yang nak dibual kan.I pulak yang jadi pendiam.

Banyak lagi mende mende baik,weird,buang tebiat yang dibuatnya and I just let it je la.Tak koser nak tanya tanya him segala.Karang lain pulak jadinya.I pulak bila laki I baik so I pon baik la dengan him.Buat macam biasa even tak biasa sangat.Ye la bertahun tahun I hidup serupa menumpang di rumah laki tiri.I know if I tell tis to Tipah,sure pompuan pujaan Malaya tu akan cakap,bagus la laki hang da berubah biah.Berubah la sangat.Tengok je la sampai bila no...

My sister tells me to be strong and hold on.Kata my sister lagi,cubala berbaik baik dengan your husband,tak rugi pon.The things is,nak buat macam mana if da tak ada centa?.It's strange to think about this tau.Perasaan I terhadap hadap laki I adalah serupa dengan statement pompuan tu la"I don't like her dunno y but still don't like her".Huh,the only word in my head is f*** and I love it because it means hate.Benci. Pedulik hape you tak suka I???.I berjuta juta kali tak suka you but idok le I hadap nak meroyan in the sosial networking site cause I kena jaga air muka adik beradik include mak apak tercenta I.You selalu sangat meroyan as if pompuan sexually deprived tu terserlah la lagi tahap kejalangan you.

Yes,at this moment there's nothing that I wouldn't do to pegi jahanam from tis house.So I akan ikut cakap my sister,I will fight for the sake of our marriage (tak tahu la sampai bila).Centa oh centa that's why people(especially pompuan like me) are so cynical about it cause it really is worth fighting for.You kena tunggu dengan sabaq no if nak tengok I bercerai berai ye pompuan...

*I'll be eaten alive if laki I tahu I da bakaq that pompuan's picture.

No comments: