Wednesday, August 15, 2012

ABC

Bersempena bulan Ramdan ni I adalah malas untuk meng update about kejadian kejadian yang berlaku in tis house (even I tak puasa) dan I juga tak koser menjawab panggil from Bang Hj since Ramdan ke-7 until today but rajin pulak I menjawab soalan soalan yang begini rupa.It's about ABC's of me.


A -aishiteru is I love you


B - Bullshit is Bang Hj favourite word when everytime we had an argument.Merasa lah I di carutkan oleh si tua keladi tu.


C - cocoa crunch is my favourite cereal


D -darling or d is nama manja for Fernando when we're still together.


E - European County is must visit places to go before I die.Mekah pon I nak p jugak.


F -Fridays is my favourite spot to melantak burger


G - gincu (lipstick,mana tahu kan Kak Hapam tak tahu ada menatang gincu tu) pertama yang Bang Hj belikan for me is from M.A.C Klcc.Masih kah you ingat bang?


H -How I Meet Your Mother is my favourite show.Laki I pon sokaa jugak.


I -I wish I could hold and kiss my little princess before she died.


J -jantan pujaan Kak Hapam is my laki until today.Sorry la ye Kak Hapam cause I telah merampas tis jantan from you.


K - Kesayangan (my sister) akan behijrah for good ke negara 4 seasons after raya.I'm gonna miss her so much.Balik KL nanti siapa nak teman I makan sushi???


L - Liz is akak angkat I yang berada di Sandakan.


M - Model modelan is Fernando's bakal binik.Setakat masuk contest pakai baju pengantin pinjam (flat je tak hade shape langsung) then minta orang "like" in the pasebook dengan harapan you akan menang.Itu ke yang dinamakan model?.Model wannabe rupanya.


N - nymphomaniac is penyakit with abnormal sexual desires,macam Kak Hapam la tu


O - Orange is my favourite fruit.Banyak vitamin c kan,ini la rahsia kecantikan I,puih....


P - Pelita nasik kandaq Jln Ampang is our (agak agak siapa?) favourite spot to mentekedarah every Friday night.


Q - Cuando Seas Mia is telenovela (Mexican) yang I suka suatu ketika dulu.Banyak nau conflicts nya


R - roses is bunga yang selalu nau I dapat from Fernando centa lama


S - is Kak Hapam first letter real name


T - tarantula is serangga yang paling I takuti.


U - umbrella ela ela is one of our favourite songs and I will melalak tis song everytime naik kete dengan Hj


V - Vavi is babi ropenya.Kak Hapam kata I ni vavi yang kuat merempan.Why tak eja betul betul?Babi!


W -what the f***


X- xs is saiz baju yang boleh lagi I pakai even da beranak.you mampo ke Kak Hapam?


Y - yellow is my favourite color.merah dan biru pon I suka


Z -Zara is my one and only little princess and mommy love you so much baby.



Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Dan Batin to all of you


1 comment:

Anonymous said...

Selamat Hari Raya Biah,
al-fatihah buat your little angel. don't be sad, you have one little angel yang tunggu dekat pintu syurga...