Tuesday, August 14, 2012

it about b's

I telah di tag oleh seseorag di pasebook tapikan I prefer untuk mempublishkanya in tis blog,boleh gitu?

Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up!


What is your name : Biah (nama ni I dapat from akak akak senior puaka when they found out I ni ada darah Kelantan celop.So desa katanya)

A four Letter Word : Bang...(Hj gems)

A boy's Name : Ben (jantan kengkang,the gf menyampah gila dengan I.Ada ke patut pompuan tu cakap I suka tis jantan,tak patut kan Pah)

A girl's Name : Betty,my favourite gf or Bella (kucing betina I at Hj's house)

An occupation : bodyguard or balaci

A color : blue

Something you'll wear : bikini top (I ada banyak collection tau but tak ada la I pakai in public kan,feeling feeling duk tepi kolam then baca majalah mangga)

Type of food : burger at Fridays (da berkurun tak merasa even tis kedai dekat je dengan Bandar Gorge)

Something found in the bathroom : berus jamban from Ikea

A place : Brazil lalala... how I wish I could ikut my sister p sini.

A reason for being late : bas rapid lambat cause the driver p gatai lalu Bangsar time peak hour

Something you'd shout : Bullshit lo Kak Hapam!!!

A movie title : Brokeback Mountain

Something you drink :berry juice

A musical group : BSB (denga lagu lagu demo time I sekolah kat kampong dulu now kan I denga Kpop jer...)

An animal : buaya darat or babon

A street name : belakang (Jln Belakang)

The title of a song : Born This Way (semestinya Lady Gaga)

No comments: