Wednesday, December 12, 2012

12/12/2012


Sebentar tadi Bang Hj just calling me from the office.Baru je i nak sambung tido tau.Olang tua tu jarang jarang call me in the morning unless mood buang tabiat is on tak pon cause dia gaduh dengan binik,duk tanya,"awat you lupa kat i ke?.Lama tak call'.La...ingatkan apa la tadi.I tells him yang i ni tak koser nak call if tak ada benda penting.Ye la you tu bukan siapa siapa pon Bang Hj oi.

Then he asked me lagi,"you lupa my birthday ye?.Awat you tak wish pon?".Small heart la tu.I cakap to him yang aku memang lupa(buat buat lupa actually)then si tua tu suruh i p tido balik.Birthday yang da basi(last sunday),memang i saja buat buat tak hengat pon cause orang tua tu ada anak bini p la celebrate sana.Unless the binik also buat tak tahu,berbaloi sangat la kan you punya pengorbanan selama ni bang.Tinggal binik and the boys kerna napsu.Well i ni bukan siapa siapa to him...

Bonne nuit Bang Hj...



No comments: