Friday, February 22, 2013

pergilah sayang...


I'am currently in my 3 trimester and I've been having braxton hicks a lot.Sakit ok dan sebenarnya I was suffers from ocd,asik nak mengemas duapulohpat jam.I pon tak tahu why tis house is so dusty and why orang orang itu pemalas nak mampos.Sudahnya my legs were aching badly and I had a back pain too.Exhausted tak usah cakap la kan.How I wish laki I and tetamu terhormat in tis house boleh tolong sama but harapan tinggal harapan saja...

***

Tetamu terhormat da start cari pasal dengan I.They treat me as if I orang suruhan in tis house and the worst part is cakap cakap yang keluar from their big mouth sangat menyakitkan,siap duk mengata keturunan I lagi...When I tells tis to laki terchintaik,he'd didn't find a word to say to me or maybe he just don't care.Oh,I need tempat mengadu...

***

The last time I met Bang Hj sangat la drama so I've decided tak akan aku jumpa jantan tembam itu lagi.I ada banyak reasons,I'am felt a lot of shame and guilty cause I ni masih lagi binik jantan itu.Actually since last January lagi I da kureng berhubungan dengan Bang Hj.Bila org tua tu call or text,I answered sepatah sepatah saja and most of the times aku tak jawab langsung.Orang tua tu da paham la I guess and currently he'd finally told me about mak janda from Kuala Selangor yang sedang menagih cinta from him.I said,"good for you la cause masih ada yang sayang".Then orang tua tu boleh tanya,"you don't mind ka?".Yes I don't give a damn about hobby menyundal tak sudah you tu.Da jadi darah daging.Beside,I'am not your wife so what should I care???.Laki I menyundal pon I tak ambik pusing but of course la I hope he will get caught someday.Senang sikit keja I khenn...

Orang tua tu tanya I lagi,"bila you nak divorce?".I said,"my business is my business and please please please...leave me alone,jangan nak sibuk!".Terus sentap jantan tua tu.I ni tengah sarat mengandung ok,banyak lagi benda nak kena fikir.I don't understand apa la yang orang tua tu sibuk sangat but for sure orang tua tu memang suka tengok I hidup merana.Don't you remember Bang Hj,if let say I menjada and lonely and pathetic ada jantan sincere from the Twin Tower yang will always embrace me and I will definitely go to the jantan muda dan single like him cause it's worth it.If you thought I will menyembah you to take me back,you thought wrong ok!!!

I've tried but it hard to say good bye,deep in my heart centa sesuci embun pagi itu memang tak ada langsung untuk jantan tua like him but I sangat sayangkan our friendship...

Bang Hj,pergi la sayang





No comments: