Thursday, April 25, 2013

apa ertinya cinta


Few weeks ago Fernando was texted me during my 29th birthday.I tabahkan hati,selalu macam ni tau.Rasanya I da tak ingatkan dia lagi but why la dia rajin sangat to texted me.I didn't reply him back,cause I cuba untuk berhenti berharap.Bergenang air mata I,rasa nak aku baling ipong cap hayam ni but I tried to control myself cause that time jantan lahabau was next to me and if only that jantan known about it he'll be devastated( I could not care less ok).Ish...tak pasal je I kena lempang,pantang tak habis lagi pulak tu.

Back to Fernando,I know that he will always remember everything about me.Mati la if tunangan him yang perasan muka serupa binik Kelantan's goalkeeper(nak muntah ok) tu tahu. Nak nak lagi on the special occasion like that.I da lama tak dapat bunga and present too.I miss being treated right.There is time I will think about him,dari siang sampai ke malam specially the one that make me miss him so much.The happiest moments when I was with him.It's a knife in my heart when everytime I heard about his new relationship.Rasa macam nak tikam tikam diri sendiri.Bertahun tahun I cuba lupakan him but I don't know why,why it is hard to erase him and the memories from my mind.

Sometimes I was hoping Tuhan bagi I peluang untuk menebus segala kesilapan I pada Fernando and I promise, I'll be better to him.The truth is I terima ketentuan ini,this is the price I had paid for my mistake.Asik terkenag kenang ni,tak habis bayar lagi ke?

The jantan lahabau buat buat tak tahu during my birthday.The fact is I could not care less anymore cause da bertahun tahun ok and I will buat bodoh too when it come to his turn.Yes,I'am not the good binik and I tried and tried to be sama lahabau just like him.

***

Adam just received a parcel from my so called future boypreng dalam mimpi(jantan from twin tower tu la)but what make me got sentap is barang yang dihantar tu rege nya I guess tak sampai $25 pon.No am not mata duitan type ok but I don't expect la jantan serupa him yang gajinya 14x banyak than laki I bagi benda serupa itu.

Ish....betul la kot the rumors yang mengatakan that jantan is Hj Bakhil that why the ex-binik cabot larik...please la I tak nak get involve dengan jantan begini lagi ok!.Tak kan la after visited rumah rimau lahabau then nak p visit rumah buaya lahanat pulak...

1 comment:

Anonymous said...

Biah I dah baca semua cerita cerita u, tak tahu nak cakap apa...kesian pun ada, sedih pun ada....kalau I jadi U dah lama I cabut. Kita ni manusia biasa, dugaan yang datang mungkin untuk menghapuskan segala dosa2 kta yang lepas biah....buat lah sesuatu untuk membahagia kan anak dan kamu.