Wednesday, June 26, 2013

semua untuk mu si buah hati


I talked to Bang Hj last evening,he said since I da berkerja (yes uols,I da berkerja as kuli batak since my last entry lagi) ni why don't I berambus from tis house and stay with Bella in Bangsar.Senang je orang tua tu cakap (dasar jantan cilaka),how about Adam?.Adam need me and for the time being I memang tak mampu lagi,gaji I adalah kecik uols.Nak beli sebijik mulberry pon tak lepas ok.

Even da berkerja ni my daily routines tetap la tak berubah which I have to juggling with house chores,menguruskan anak nan seorang itu dan menyedapkan kote laki (that jantan je la yang sedap ye).Penat yang amat.Baru keje seminggu lebih,I da rasa macam nak resign(sebab tis is not my dream job) but when I came to my senses baru la terpikior,I kerja because of Adam dan nak dapat pekerjaan bukan senang.Macam nak mampos aku duk hadap jobstreet pagi petang siang malam,janji janji Bang Hj,that jantan and ibuk nye (yang banyak contact with the vvip la sangat)nak carikan I kerja adalah haremmmm.Belum kira that jantan suka suka off the wifi (babi sangat).That jantan pikir I ni duk ber chatting je,yes I did.Tapi I'am not mencurah rasa dengan jantan ok that why I don't mind pon to share my (ipad cap babi )password.The worst part is bila nak p kerja,I kan baru habis pantang so baju yang sedia ada adalah ber size nangka.I lost around 10kg after beranak,nak kena makan hati berulam jantung hari hari baru bleh dapat my body figure back.From the beginning I da tahu yang my work place ni dipenuhi dengan jantan sahaja so I memang very particular about kain baju yang nak dipakai.Karang ada pulak orang bercakap cakap,Bang Hj siap pesan,"jangan ber scandal pulak at your work place nanti".Ish...koser tau orang tua ni,you think I ni desperate sangat ke bang oi...Keje as kuli je pon so koser la aku nak melaram sakan.Kasut pon tak ada.Nak mintak that jantan belikan jangan harap la ye.So pakailah apa yang ada sahaja.Sedih ok.When my adik beradik tahu about tis of course la they're offering me nak membelikan baju baru but I refused.Karang jantan tu ingat I ni banyak duit sangat.

It's a knife in my heart bila terpaksa hantar Adam to the *** everyday.Kesian my son,bukan la I kata tinggal dengan orang tu tak baik but I prefer someone yang relate to him.Well,I understand,Adam bukan cucu kesayangan...

Bang Hj said that I'am bodoh for staying with that cheating bastard and mengangkang too.Ye la bang,I'am an idiot that why I berserah sahaja...Sial betul.Kejenya nak provoked aku je,menolong nye tidak.You tak nampak ke I tengah berusaha???.Tak kan nak harap jantan tak guna macam you???.I have my own planning so jangan nak sibuk.You da lupa ke tragedy at Wangsa Walk last Saturday,Nak turun p jumpa I and Adam pon takut bini...Go fuck yourself sana...

Jantan tua tu cakap lagi why don't I tinggal Adam with that jantan,bia that jantan rasa macam mana susah jaga anak.Excuse me,I'am not like you yang sanggup tinggal anak anak because nak p menyedap dengan betina lain.I hope you don't regret when your sons tak invite you bila depa nak kawin nanti...He was a dick for talked to me like that.


When I look up the moon
I know that I love you, Adam darling...

p/s:Tipah kata I kena tunggu jantan like papa ehsan(in a real life ada ke jantan serupa itu?).Eh,aku baru nak follow cite tu, da dekat nak abis.Sorry le aku jarang menonton drama Melayu...

No comments: