Wednesday, September 11, 2013

untuk Bang Hj & Fernando


I'am in the office now,busy jangan cakap la nak minum coffee pon tak sempat uols.Sementara nak menunggu my superior menenangkan pale otak nya akibat bergaduh dengan laki last night.huh..I ni lagi la everyday duk bergaduh dengan laki,suka suka kena marah dengan ibuk merthuak then terpaksa mengadap kekasih gelap laki I yang kejenya duk menyebuk on my pasebook lagi ,tapi kan tak ada la aku duk lepas geram to my staff yang da senior but bangang itu.Dengan ini, I just take time to mengadap tis blog la ye...

Bang Hj Just came back from Nanning ,China.I ni punya la excited duk menunggu Chanel perfume yang dijanji palesu, sudah nya harem tak ada.Katanya on the way back from Spain nanti he will cari that perfume for me.Alah janji jantan khenn...tunggu je la.

When he was in China tu kan,everyday duk video call I tau,duk teman I buat keje but bila da balik Malaya jumpa binik jangan kata nak video call. nak text to say "good morning baby" pon hazab,puih...

Nak marah kat jantan serupa itu pon macam malas cause we used to be like this since zaman centa suci lagi...Lovehate relationship kaedahnya.Recently,dengan rasa centa(Kata dia la) orang tua tu bagi I duit to beli kasut kerja.Speechless I dibuatnya then masa p beli tu rasa sebak yang amat.Ish...I ni serupa tak berlaki je.

Orang tua tu look happy now,from the video I saw him da kurus sikit.Katanya his elder son started to visit him since last year lagi.I marah la.

me:why you didn't tell me?I kan mak tiri tak jadi depa.Sampai hati you,bang.

Bang Hj:Alah,abg lupa la.You tak penah tanya kan.
***

While writing tis blog,pale otak I asik la teringatkan Fernando.The saddest part is bila p every place that we used to go dulu.I don't understand why lately ni I can't stop thinking of him and I hate myself for that.

Hati I jadi sangat terluka when I saw that betina pakai our unofficial engagements band.Babi la sangat jantan tu.Masa I mintak balik dulu katanya begini,"d,akan pakai sampai bila bila".Same thing la bila I mintak balik semua gambar gambar I.Nak simpan sampai mati katanya ,puihh....

Setelah difikir fikir,I rasa for the time being I need to say good bye to weekend in Paris.I nak p buat umrah dulu...


there is no one but you...jantan tak guna!

1 comment:

The Tea Drinker said...

+1 vote for umrah.

berusahalah!