Friday, November 8, 2013

air bawah jambatan




hj:yang

me:bang

hj:abg kat conference now

me:ok

hj:dpt tak :-)

me:dpt(org tua tu sending his picture)
nsem
I miss you
I sedih ni
cause I saw fernando's wedding pict(no I didn't stalk him)

hj:apsal nak sedih...u masih sayang fernando ka????(I hate him ok)

me:xlah
I don't know why
and of course I want him to be happy(no I hope dia tak happy mcm I)
but I sedih jugak
sama mcm I sedih cause you pilih binik you
not me
I sedih you tak sayang Adam

hj:apsal u kata mcm tu kat I
I always syg u.
***

Deep down tetap la I rasa nak call him but I've always been afraid.No,I tak boleh call him cause if I do I terpakasa cakap bohong dan I juga tak nak tipu diri sendiri.I memang tak nak dia happy...

I can't make he love me dan I berjanji tak akan aku merindui dia lagi...

No comments: