Tuesday, December 3, 2013

Jah


I have a friend,namanya Jah.Her laki masa sihatnya(now menghintung hari nak mati)sibuk la berscandal sana sini.Ada one time(cause hangin membaca sms lakinya) Jah was confronted the betina kesayangan laki tercintaing.That betina siap cakap "abang cari saya sebab akak tu da tak menarik lagi".In other words betina tu nak cakap Jah tu gemok.Babi sangat.Mana la tak gemoknya kalau da beranak 4,busy layan laki, anak plus tolong laki cari duit lagi.Nak jaga diri pon sampai terlupa.

Ikutkan hati memang nak minta cerai but kesiakan anak anak tak ada bapak.Kata Jah,lakinya tu even berperangai buaya dengan anak anak dia sayang.So makan hati la pompuan tu sampai kurus dibuatnya then makan collegen berbotol botol muka jadi glow uols,eh ni cerita betul tau bukan main main...
but tidak la lakinya tu berubah cuma lakinya jealous la bila tengok Jah da pandai melawa.

Kata Jah lakinya tu ada penyakit 3 serangkai so tak dapat nak bagi napkah batin,in ages jugalah pompuan tu tak mendapat but Jah tak heran sangat cause life is not about sex sahaja.Tok moh siam told the laki kalau awok dapak tino mudo masaloh mati pucuk akan settle.That's the reason why the laki duk cari betina siang malam.

Kata Jah lagi,she's not a prude(bukan serupa Kak Hapam)bila hati tengah panas tiap kali sembahyang dia doa lakinya tu cepat la p mampos dari hidup duk menyakitkan hati bini dan dia plak tak payah la p kelua masuk sepital jaga laki.Bukan sekali dua lakinya tu nazak nak mati but tak juga.Panjang umur jantan tu.So kata Jah selalu kalau isteri doa laki cepat mati,makin liat la laki tu nak mampos dan Kak Ngah pesan marah macam mana sekali pon jangan sekali kali p doa benda tak baik jadi pada laki I.puih...

Bila tengok Jah,I kesian(diri sendiri pon kesian jugak).Dia sangat sabar.Until today masih la duk hadap laki in and out sepital.Few weeks ago Jah's friend buat rombongan cik piah p seberang,Jah memang excited la nak join but lakinya cakap"kalau Jah p tinggai abg,sampai sana ja abg sure mati,tak sempat Jah nak mintak ampun".Ceh,nak mati tahu pulak nak bini teman kat sebelah.

Walaupun sakit hati,Jah terus setia menunggu the laki sampai hujung nyawa.Doc da pesan,puan dan anak anak kena bersedia...dialysis 4 times a week.Jah's laki memang berduit but this time his money only can buy the kain kapan...

1 comment:

Anonymous said...

Sabar je lah, jantan ni memang macam s......l, suka menyakitkan hati kita, bila sakit atau nak mampos baru lah sibuk dengan kita, madam hareeeem.