Friday, April 25, 2014

ini bukan karma...


From the very very reliable source I heard yang Fernando’s binik is the queen control & very the outspoken plus berlagak diva(yang ni memang I da tahu) and bla bla bla. Serve you right man-whore! Yes suka I dengar benda benda macam ni and that janten tu pon happy like crazy bila dengar (from Kak Jan United fefek gatal) about my marriage.I do texted Bella about this and that fomfuan replied “if ko pon queen control serupa itu sure laki ko tak berani nak menyundal”.Ish…kesitu pulak.

From my experience memang la kita pompuan ni akan rasa unsecure bila laki kita digilai & dikacau oleh pompuan.Ye la even ko tu sokmo selfie kat intageram & the other social networking yang seangkatan dengannya (sebab kita rasa kita cantik sangat).Tapi itu dulu la khen after I sedar diri yang swomi I tu tidak mencintaing diriku then tak ada sebab la I nak rasa unsecure segala.Pergi jahanam la ko sana.

I bukanla nak sangat mengenang kisah lama,even almost every night that jantan muncul dalam mimpi.Haram jadah sungguh!Sampai ada sorang minah tu cakap yang I berkemungkinan terkena ubat guna guna.Kalau jantan tu memang tak puas hati cause I p tinggal him dulu baik dia santau I sampai mati je, kan senang...

A decade ago sewaktu I bercanda di pasiran pantai dengan that jantan, tak pernah la pulak I rasa unsecure bila I dapat tahu ada betina lain sibuk kacau him cause I know they can only pandang pandang jeling jelling laki I and am sure laki I sayang plus takut dengan diri ku yang anytime boleh bertukar jadi mak lampir.The unconditional love la katakan. Then I’d found out yang Kak JanUnited pon ada hati dengan him but sikit pon aku tak pedulik. That why la after I left that jantan Kak Jan fefek merenyam terus masuk line.Sadly, half way pon tak lepas.I don’t know why ramai betina tergila gilakan him dulu,nak kata handsome sangat memang tak la (now da gemok ok) but the thing is dalam ramai ramai betina yang duk menagih centa, aku yang dapat so yang dapat kemudian tu kira nasib baik je.I juga not the type yang asik la nak berkepit.

Both of us memang dah patut sangat menikah but my deeper instinct choose the different direction. Few months before I menikah (that time I’d found out about Ash & Kak Hapam), we met at my parent’s house and he bagged me to come back.

***

D, all the best with your control freak’s binik...

No comments: