Thursday, April 3, 2014

it sound like oooooh....

I have not been lucky in love, centa mati I&Fernando yang serupa drama sinetron tu berakhir dengan sangat tragic.Centa Hj Gems tu pulak tak usah cakap la,malas I nak comment banyak.It full of lies.When Kak Ngah yang busy body tu asked me,why la I p gatal agree p menikah dengan jantan yang tak aku kenal hati budinya itu?.My answer is,"It was written in the star".

Hingga ke saat ini,I will never understand why is so hard to forget about Fernando even I da janji bulan bintang tak ingin aku merindui dia lagi.I do remember segala perangai harem him but how to deny the fact dalam ramai ramai jantan(Bang Aji & Ash,macam ramai sangat)yang pernah/ cuba I chintaing, only him la yang layan I dengan baik(even tak berapa baik sangat actually).

My heart break a little when I don't received any massage from him on my birthday recently.Tahun sudah I received birthday wishes from him when I was suffered menahan sakit kat sepital after beranak (dan sakit hati dengan laki yang berperangai haram jadah).Now I know, that is the last birthday wishes from him and I force myself to understand why he don't do that this time.He's move on...

The only jantan yang sudi hantanq birthday wishes to me is jantan oil and gas,itu pon sebab dia tahu birthday dia sama bulan dengan I.Bang Hj tak usah cakap la,memang haram la si tua tu nak wish.Lagi pon si tua tu tahu by doing that I akan sakit hati.Laki I memang sah sah la neglected me.Takkan merasa I nak dapat patung kura kura macam Kak Hapam yang istimewa tu(hape kelas la).

Tapikan dalam duk heartbroken segala tu ada juga la things that make me happy sebab I ada Adam,on my birthday tu I'd spend the whole weekend with him.P shopping like no body business then bawak Adam p his favourite play ground.My adik beradik pulak tried so hard to make me happy,after so many many years(lepas jadi binik that janten)finally kan uols I merasa la juga potong birthday cake(da kertu pon sibuk nak potong cake lagi).Then dapat pulak ticket p melancong obersi dua beranak (mati la kene keji dengan Bang Hj,bukan nak p umrah dulu).Ada masa nanti I upload la gambar I & Adam at lavender farm ye uols...

1 comment:

Anonymous said...

Ok letak lah gambar you dengan adam, teringin nak tengok adam, kesian anak you.