Friday, October 31, 2014

bff


Adam is a big boy now,da pandai jalan&main sendiri,habis satu rumah di explored nya.I'am a proud mother.Just can't believe yang I mampu jaga Adam even tak perfect macam mummy Hapam jaga her luvely daughter.
***

Baru baru ni I was on vacation with Adam and Bella.I posted the pictures in the pasebook la for suka suka.I ni jarang menghapdate fb kan so macam macam comments i dapat.Boleh pulak ada sorang fomfuan ni yang mengaku dirinya adalah bff aku p tanya "jantan sebelah Adam tu laki baru ko ke?".Tak ada sensitivity langsung tau.Kot ye pon kau tu curious sangat nak tahu pm je la khenn...

Then boleh pulak fomfuan tu cakap nak datang rumah I ambik souvenir.I pulak yang malu dengan dia.Yes,I ni bukan tak belajar from the past.I do.That why la I tak koser nak baik sangat dengan orang.Depan je baik.
***

Talking about bff ni kan make me terkenangkan the Hj gems,I was officially me-removed him from mylife since the past 3 months yang lalu,hopefully this time jadi la hendaknya.Yes i know memang tak ada paedahnya berteman dengan jantan serupa itu,suka hati je call I as if dia tak tahu time tu i free ke tak then when i need someone to talk yang dia nya entah kemana.I tak penah ambik tahu pon apa dia nak buat with the binik & the kids but bila dia tahu I & Adam went out with the bapak start la cakap macam macam as if dia tu tak ada otak.Ada one time we both lakibinik bawak Adam p zoo then si tua tu boleh cakap"ye la,happy family la katakan".

The orang tua still texted me
until few days ago yang buat I hangin tu when he said that he miss me serupa nak gila but when I stalked the binik intageram rupanya dia laki bini p check-in.Rindu la sangat kan....