Monday, November 14, 2016

broken wings 2.0


Kalau dibilang dengan jari jari yang ada kat body i ni kan uols,hasil pernikahan cinta mati I dengan that jantan tu sure anak anak yang patut ada sudah pun melangkah ke alam persekolahan sebenar.Akan tetapi Tuhan tu lebih tahu what the best for us especially diri ku as penjaga abadi kepada anak yang ada ni ha,kalau tak kerana accident memamng tak hado la jawabnya.Well i bukanlah nak cerita pasal menambah anak,cukup la intan payong berlian yang ada tu.I actually geram gila dengan si Hj Tembon,ye la tak habis habis serkap jarang.Bolehnya dia tuduh i ni tengah berbadan dua,tapikan kalau i ni bunting sekali pon apa relate nya dengan dia.Koser nak layan orang tua tu,asal call je nak cari pasal.Moving on pejadahnya...
***
Sepanjang i menikah dengan that jantan kan tak pernah terfikir pulak both of us akan ada sesi heart to heart without ada scene terpekik and air mata darah,but hey finally i managed to luahkan segala mala sakit hati yang i pendam selama ni to him (tapi idak la 100% ye uols but it was a good start).Kalau tidak tu i ni kan baru cakap sikit dah menangis nangis serupa pompuan mati laki yang dia tu pulak sikit sikit nak jerit.Yah it's too difficult for my ego untuk merayu or menagih nagih cinta dia.I sikit pon tak kesian dengan kisah silam dia cause come on nama pon past time kan which is tak ada kena mengena dengan I.I & Adam tak deserve layanan buruk from him & his mother.Bertahun tahun i menderita makan hati & i pon tak sure boleh ke i maafkan dia cause until now i myself masih tak boleh maafkan diri i sendiri.



1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)