Friday, December 30, 2011

someone like him

In age we start to understand


Bertahun-tahun I marahkan him.I blamed him for everything.Well,I terima ketentuan ini even it's hard.Bila bersalah dng Tuhan,bersujudlah memohon keampunan dariNya kerana Dia maha pengampun dan bila bersalah sesama manusia,pergila pd that person and begged for the forgiveness.But it's hard for me to said that difficult word.It's hard to say I'am sorry.I left him for Bang Hj and Ash.Dasar stupid!

And today,i heard that he's finally found the right women and about to settle down gitu.Wyh suddenly I jealous tak memasal ye?When I left him dulu sangat la tragedy ok then when I menikah dng Ash,separuh gila him jadinya.Sentap i tau.Is it because that am sewel?Then ntah mcm mana boleh pulak I teringat his birthday was 3 days ago.I pon apa lagi kan,grabbed my phone and text him.Almost a year juga I tak kawan him cause one of my desperate janda friends yg dahagakan kote jantan telah menyampaikan rumoured melaga-lagakan both of us.

Biah:happy belated birthday.the excitment already gone

Him:tq

What the karut wishes?Sure la he's confuse dng cakap-cakap merapu I itu.Excitment apa kejadahnya?Ok la,I jealous because my marriage was a disaster.Because am not happy with my life.Because am regret.Menyesal I tinggalkan him dulu.That time I memang hangin satu body dng him,yes memang la ada issue between us kan if not I won't simple left him after 10 years becinta bagai nak rak.If I menikah dng him sure I tak menderita body and soul like now,at least I still can have my own space:bergossip dng Tipah and the comolot friends,bershopping mcm org gila,spend more times dng my family and banyak lagi la but sadly it's too little too late for me.I can't unbreak his heart.I suck!I miss u boo(his current gf call him "bubu")


I do believed that love could last for a lifetime

Wednesday, December 28, 2011

Broken Wings

If I love myself,I love u
If I love u,I love myself

I have so much things to tell today,ye la after berhari hari idak meng update kan.Well,mood I adalah half happy half upset,sulky and grumpy gitu.

1.I'am happy because:i just came back from Portugal.Kelas khenn...Nak tayang all the pictures in this blog tak boleh pulak ye.Even tak berduit I kuatkan juga semangat ronggengan I just because of Tipah and The Comolot Friends yg berbulan2 lamanya duk arrange this trip.Cukup cukup je duit makan minum.No shopping shopping like bersama Bang Hj dulu but am felt extremely happy cause finally dapat juga I spending some quality time with my best friend forever and the best part is my dear Ash tak hade bersama2.So damn peace gitu and until now I still can't believe it,mimpi apa?Mcm mana la Ash agree melepaskan I went away with my bbf.Dan pulangnya I dari vocation itu,Ash pun start the action.Dibentak2 dan diherdik2nya bini yg masih ber syndrome jet lag itu sesuka hati makpak him.End up I cried a river mlm2 buta in the bathroom.

2.Enough about the trip,I was crying a lot for past 4 days ago.Penat I memikirkan about this whole marriage episodes.Rasa mcm nak minum clorox pon ada ni.I know that Ash will never going to be just like what I want cause it too difficult for him to change his huduh perangai just because of me.For him,no matter what,I need to accept him unconditionaly(my ass).Dasar jantan asshole!If I attend krav maga,tahu la I nak handle this man.

3.Kesedihan yg entah bila nak habis itu terbawa2 even in my sleeps.Then start la drama rindu tak sudah to my late daughter.Little Zara.How I wish I could hold her in my arm and kissing her red cheeks.Mommy missing u so much sayang.May be it's better to haven't one than to see the one die.

4.Bang Hj called me when I was in Portugal that day,katanya he also bercuti and berkongkek sakan in Penang with the menopause binik and the kids then boleh fulak this Abg Hj questions I macam2.P dng sapa?Awat p tak habaq him?Huhh,ni yg buat I hangin ni.I told him that I p with my ex-bf yg 2x14 tak guna just like him and even in my dreams sekali pon I tak hengen p dng him.But I can't lie to myself,every places that I was visited there,reminding me of him.The unconditional love and the heartbreaking words.Cinta yg menghancukan segala kebahagiaan I until today.

Never mind I've found someone like u,Bang Hj...

Wednesday, December 21, 2011

Entry pendek/fundek:Meroyan

Before i pulang ke Kuala Lumpur that day Abg Hj telah meng sms i:

Keja kosong kat dotdot company as Enterpreneur Management Associate.Interview next week on Tuesday.pls email your resume to Cik Aleesha,Asst Director.

He called me during lunch hour and asking me mcm pak polisi gitu about the interview.When i told him that i didn't attend pon then apa lagi of course la this Abg Hj bengang.Sudah dibagi job opportunities boleh fulak i ignored begitu saja.Ni yg buat i hangin satu body about this Hj.Bertahun2 lamanya baru la ni he's kunon2 concerns dengan my problem.Carikan keja segala,kunon2 hero la kaedahnya.Excuse me Bang Hj if u jujur ikhlas suci murni nak tolong i cari kerja,why now?Selama ni u buat apa?Bang,u keja pon kat company meletop jugakan?Your position pon sound so glamour.Assistant Manager gitu.Hence,u ramai contact.Masuk paper frontpage next to our PM pon i tak sure da berapa belas kali(proud bini menopause u Bang).Suppose dari dulu lagi u da carikan i keja cause u bukan tak tahu i suffer in this puaka house,bukan suruh i melulu lari rumah bawak kain baju and stay with u.Who do u think am i Bang?Bohsia apa?I tak hadap la semua tu Bang,that why i suruh u carikan keja cause i wanna be independent,ada duit sendiri.Bukan i mintak u tanggung makan minum plus my bills.Why u diam saja?

Who's Cik Aleesya ni Bang?Girlfriend baru u ke?Bukan main lagi u ye,i tengok on your twitter timeline sibuk la duk offer ntah mana2 pompuan keja.Bila my turn macam2 alasan u.Tak hape la Bang,i boleh cari keja sendiri,tak usah la u kunon2 concern nk tolong i.Semua tu ada makna,i know u.Gemok's jahat!

Monday, December 19, 2011

update

I don't have so much things to tell about my entah bila happy ending marriages life in this blog today. Not because there are no heartbreaking words or perlakuan yang memualkan from my poor darling Ash but too much has been going around specially on weakened.He was spending the whole day infront of his pc while i has to juggeling with this puaka house matters macam org baru kematian laki.I can't sleep last night then i lie awake and watch he sleeping in the dark.he's slept like an angle gitu,so calm and suci.Dalam hati i terus berdoa for the sake of our marriages.Put a faith in God.

Currently we're in Tanah Malaya sibuk bersoksek2 and cock talking about tis fella,Ariff Alfian Rosli.Medical student yang telah meng lost contact kan dirinya nun jauh di Dublin sana.The saddest part is when his parent sibuk la mencari tis fella siang malam and ditambah lagi dengan problem about tis fella term loan issue yang mencecah almost 1 millon itu.Therefore penyebaran tis fella wedding ceremony and his gay partner pictures yang kunon2nya was in church itu.Sungguh baik kan our society punya moral,maklumlah tak kena kat batang hidung sendiri.And as usual,bersusun tingkatla comment2 yang sungguh bijak pandai alim from our society yang sangat penyayang ini.Especially di blog2 and laman so sial fakebook.Masing2 duk berlumba2 bagi comments and menjatuhkan hukum.Well i not trying to say that what tis fellla had done was right or wrong apatah lagi nak menyumbangkan pendapatan i.But as a mother,i guess i do understand what tis fella parents had gone through especially his mother.Disini,i doakan semoga tis fella parents and family tabah dengan ujian ini and for tis fella,i wish he will bertemu jalan pulang and kembali padaNya.

I didn't talk or even sms to Abg Hj since his birthday that day.I don't know why?To be frank,tak ada gunanya pon i terus ber keep in touch with tis Abg Hj.So i guess this is the best solution for our lovehate friendship.At least before my pms berambus away.Keep silence la dulu kan.Apa lagi ye?I'll be back to my parents house tomorrow after berbulan2 tak balik,biasa la when comes to his turn rindu bayangan dng bau ketiak his mum,dan2 tu jugakla nk balik KL.Sanggup ambil leave segala but it's ok la cause at least i can get some fresh air juga finally if not dudukla dalam rumah puaka ni day angd night.Well,i miss my both parents actually.

Until the next entry.

Friday, December 16, 2011

Apam's Fakebook Status

Suka or not i have to confess that sejak2 Apam menjadi teman laman sosial fakebook i,maka perkerjaan i di rumah puaka ini such as mencuci jamban Ash every morning without fail,jaga pokok his mum,basuh kain,lipat kain,susun kain,etc makinlah bertambah tau.Now almost everyday (except on weekends) i jadi stalker in silence.Mana tidaknya this Apam meng update status almost hari2 sometimes more than 4 times tau, pagi2 sampai office:on pc,of course la kena update"selamat pagi dunia".Hamboi satu donia ke kenal u?.Before kelua lunch update about pompuan nasik kang2 yg mempitnah and jealous dng kebahagian romah lah tangga her with the asben,siap maki2 lagi then after lunch pulak update hadis yg di copy paste ntah dari mana yg bbunyik lebih kurang like this ye "dosa memfitnah itu lebih besar dari dosa membunuh,baik pegi bunuh org je pompuan,blaja tinggi2 tp, otak pikir kotor. sah2 jeles tgk aku hepi!".Eh memfitnah itu dosanya lebih besar daripada membunuh nyawa?

Before tea-time update lagi,copy paste cakap2 motivator popular about self-esteem gitu then tambah ayat sendiri bagi nampak bijak sikit(ye la belaja sampai form 6 kan) "pedulikan dng kata2 org,ignorekan sumer,just do the best for ourself:-) *tag beberapa org bbf* jom bergumbira".After te-time fulak update nya berbunyik"wHo r u to jUdge?. Include vclip from YouTube,here without u from Hoobastank(i tahu Pam,laki i hade email this song just for u.kimak ko forever!) So the sial kan puan2? Update before balik keja"tak sabar nak blk rumah(flat ajer po.yg tak berkenaan don't get sentap ye),nak jumper darling asben and ceritakan semua problem ari ni.mlm ni mlm jumaat ,mlm utk mr and mrs :-P. Gamaknya satu fakebook include her parent,pak cik mak cik,ipar duai and anak2 sedara yg rata2 nya masih bersekolah rendah tahu yg this Apam da gatal nak pekena kote.So disturbing!

Semak ok my fakebook timeline dng her status yg nampak dari jauh sungguh lah berpelajaran tinggi itu.So bilanya should i quit from this pejerjaan?I have to studies about my friendenemy behaviors kan,so i don't need to risik sana sini apatah lagi nak questions Ash about his Apam.Tak koser i tau.Through fakebook saja i can even know about the bedroom yg this Apam tido at night to berkongkek specially on malam jemahat.Inikan pulak nak tahu perangai her lagu mano.So easy ok.I tahu diri,am not sesuci sangat but i tidaklah menjalankan kempen membenci org sana sini apatah lagi memaki hamun sesedap bontot.Takat ni my fb wall adalah bersih dari anasir2 yg tak diingini,no tagged2 about issues yg tak diketahui akan kesahihanya or provoked sana sini apatah apatah lagi simply duk comments kalahkan ustazah.Tak percaya try la add i then tengok sendiri.To the bangsat husband pulak: bila i saja2 wish him through his fb on our wedding anniversary last week(kat rumah both laki bini kelu tak terkata),bolehnya he just ignored saja,comment ex-colleges nya punya status boleh fulak kan.Padahal mlm tu bukan main stim lagi i di romenya.Nak jaga hati si Apam punya pasal kan,karang si Apam tanya him"baby,u ckp ur marriage dng si biah tu xhappy kan naper dlm fb ber wish2 syg2".What's the harom jaddoh? Saja la nak test power,sekali...i yg sakit hati.

Wednesday, December 14, 2011

Ash vs Apam

Mood i adalah malas untuk meng update this idak popular blog because yesterday i was menaip entry about my so called bbf wedding through this tablet(about 2 hours jugakla) then i yg bodo2 alang tak pandai menggunakan this android tablet(akibat kehilangan notebook cap ayam sony i itu) then dengan bongongnya boleh pulak i loper nak save that file.

Mood i juga adalah cranky plus annoying gitu(pms apa?)specially bila terkenangan kejadian last night,after i di romen dng penuh syahwat oleh lelaki ini then he's fell asleep begitu saja.Dasar jantan,yg tahu nya memuaskan nafsu serakah.Yes,i jalakan my duty as his wife(feeling2 the good wife gitu).Ikhlas or not Tuhan saja yg tahu cause ikhlas itu terletak didalam hati. Oh kata2 disebelah diambil daripada ustaz and ustajah yg tumbuh as a mushrooms banyaknya di laman sosial fakebook.Hence boleh pulak i terlihatkan si Apam yg perak mak yeh dok menayangkan birthday present nya(jealous ke i?tidak sama sekali ok,geli gelemang ada la)yg da cukup vouge der vass for not yet a women like her(free trial je pon)yg alahai lah nak type kat sini pon so malas cause tak rela i nak merendahkan keperakan this Apam then her statement yg mengatakan now that she's so berbahagia bersama asben(my ass)tercenta even banyak org duk berdengki sakan dng her.I just wondering lah,husband this Apam ni sekaya sangat ke?(jika benar bolehlah i recommend kan to mydesperate jandafriends).Nak kata handsome bergaya,muka nampak mcm tak sihat je,but why sampai tak sudah org merebut2 segala?Bukan la i nak mengata2 her kan but apa yg i tahu si Apam ni duduk romah flat ajer,jangan kata ikea couch untuk menonton astero sambil menggentel2 kote asben,sofa cap ayam pon tak hade tau.I tahulah cause this Apam ade meng show off gambar seisi rumah dalam album yg ber tittle "home sweet home".curious curiosity i dibuatnya.

Friday, December 9, 2011

Selamat Ulang Tahun Bang Hj Ku

Today is Abg Hj my kekasih lama birthday.He's ring me around 11:00 am but due to a line problem i guess,so Bang Hj tak terdengarkan kata2 i.I malas nak ring him back cause that time i was lay down on my bed (bermalas-malasan).Housewife kan (bukan mcm u Pam, kerani cabuk.sure busy kan?) Bukan i yg simply labeled her "kerani cabuk" ye,sh'e the one yg merendah2 diri berkata begitu pada i.This Apam's kan mmg like this tau kejap2 show off tak hengat dunia then suddenly humble la pulak.Tak paham i.Tak paham. Ok semua keja da settle actually, beside that my headache keep coming back since last night,i don't know why?Suspend tau...I had a difficult slept last night and it's really annoy myself.

Then later in the afternoon he ring me back.Katanya"abg tak kerja today and now i was in the Gardens Mall" I tak pelik bin ajaib pon this Bang Hj bercuti2 sakan cause he's the type yg so unpredictable org nya in everyway, specially bab2 on leave begini.Terkenang our memoir dolu2 sometimes he suddely muncul infront of my apartment pagi2 buta (around 8:00am something,tak hade la buta sangat) bawak i p breakfast ,hanta i p class,sampai la kemalam hari duk merayap (so sweet kan) even that time he suppose in the office,bekerja mencari nafkah zahir for his binik.Bila i tanya why? He said 'I on leave,saja tak mau p keja nak spend quality time dng u la baby"

Back to Bang Hj yg on leave itu, bila i tanya him buat apa kat Gardens Mall sorang2?Tak kerja ke?.He said that he don't know what to do?Nak watching movie or not?.Ada2 saja tau this Bang Hj.I pon hape lagi saja la duk sakat him,i said"hai,duk p bercenta2 dng binik ke?" (his binik work in that area) Then he told me the binik p merayap mana ntah with the kids,he's alone.Ala sian dia...As usual la kan,i asked him as the way a lot of bini asking their husband yg berkejauhan.Right after we talked and i about nak take a short nap,i receive sms's form Bang Hj.

Bang Hj: Damn u...u forget today is my birthday

Me: ala that day pon masa my birthday ,u didn't wish me kan.da lope ke?

Bang Hj: i wish u la bongong (bang,who're u to bongong2kan i?)

Me: mana ada u wish? i remember la that time i was******* then a week after my birthday baru u tanya i,apa laki u beli for your birthday? u didn't wish me pon kan. at least today u ada bsame2 centa jantung hati u on your birthday.ank2 ksayangan&binik u.smile and count your blessing sana.

Bang Hj: Am alone and only my *** (his 11 and half years old daughter) wish me...they're at kak *** house.

Me: eh bukan u said tadi your wife was around juga? don't worry la sat lagi in the evening sure depa ank beranak ada surprise for u.

Bang Hj: finally u managed to forget me yea...soon u will start ignoring me and slowly disappear cause i know now you're into him already and am sure you're pregnant.


Sumpah i lope bang, ye la today kan i tak berapa sihat beside that u da lope ke Bang Hj, u did it to me in a first place.Bukan la i nak revenge but let say if i do wish u dng kata2 yg sangat indah sekali pon but i bet that u will complain juga cause am not around to celebrate your birthday.Present?Tak usah diharap la ye,i tak hade duit nak berhadiah2 segala.Birthday laki i pon i buat bodo apetah lagi nak ber present2 segala ( he also buat2 tak tahu on mybirthday).Alah bang,da tua2 ni pon u still sentap ke i lupa your birthday? When it's my turn dulu,i relax je.Tak hade po i hangin dengan u.Binik kesayangan u tak wish ye?Don't worry later in the evening sure ada surprise from 3 of them.Sure binik u update about the celebration in her twitter (poser kan) Don't be sad ok.And at night nanti sure binik u yg kunon2 nya sudah menopause itu akan kang2 just for u (da lama tak mendapatkan kata u,special occasion mcm ni tak kan tak dapat juga?).Tak gitu bang?

Talk about kang2 ni kan, yesterday Ash balik lambat as usual (da la i tak sihat), pagi before he went to the office tu kan, buat long face to me.Why?Biasa la lelaki ni kan asal bini tak layan on bed start la buat long face begitu?U thought i ni machine apa?Kang2 ikut suka u? I pon need some rest juga apa?

Abg Hj, i tak kan bisa melupakan u (touching tak bang?) .Pandai je u said that am pregnant.

u make me happy and glad (sometimes je la)
u make me forget every reason that makes me sad (yes u do)
to me, you're my everything (before i tahu the true color of your ******)
please always love me just like this (i pray)
i wish nothing but the best for u, too
Happy Birthday my dearest Abg Hj "H"

Wednesday, December 7, 2011

So blue for you

2-3days ni hati i manyak senang cause Ash was so calm gitu if not kejenya nak mem provoked i sesaja.I don't know why but mesti ada someting kan?(laki tak hangin suspicious if hangin lagi I hangin ).So i hade banyak time la meg up to date blog jiwa kacauing i ni.Mcm banyak readers je kan?Tak penting pun anyway cause the important thing is Abg Hj and Tipah will get sentap dng entry2 i yg dikatankan edition mengadu domba dan berkeluh kesah ini.Excuse me,am not a mom's blogger ye yg hidupnya aman bahagia and not yet menunjuk2 one blogger yg duk tayang sekedai handbag collection or luvely picture dng laki masing2 (luvely my ass la Pam).Ikut suka hati masing2 la kan,if tak syuka suka just click button berambus kat atas sana.Ini blog pompuan ter neglect and redha itu ikhlas,pasrah itu menyerah -ongbak min du-.Sure u da nengok kan Pam.I?Tak koser lah,i tak beminat menonton cheritera like this(action nya u Biah,tak nengok citer Malaya kunon,kacang lopakan kulit!)Peace Tipah :).I remember la during study2 dulu u and the geng duk bergilir baca this novel kan.What to do?Bang Hj tak hajar i nengok citer like this.Kan bang.

I had headache last night, kepala i spinning around entah kenapa.I don't think that am pregnant lagi cause i had my period last month.My gynae da habaq so many times after 6 months i da boleh start planning for a 2nd baby.Now da almost 1 year,i mmg tak plan lansung about having another baby.I tak ready lagi anyway.Mentally or physically.Everytime tengok org duk usung pram kesana kemari, mommy's gone crazy tau.So sad and so blue.

I still remember during my pregancy dulu, Abg Hj was upset gila.Dah namanya marriage kan bang.Look at yourself yg kunon kunonnya di neglected oleh bini tua u but bini u beranak sampai 2 times juga kan.Sapa yg tak sayang ank bang?Tak gitu?I admit that i had a trouble to accept the fact that i was pregnant on my 1st trimester of pregnancy dulu .Semuanya tak kena,sudah la i jauh diperantauan then di neglect oleh lelaki ini.Tragedy betul,until finally i start to accept it and sayang so much dng my unborn baby.Mommy love u so much sayang.Dalam marah2 benci2,u beli kan juga baju2 yg so cute for my baby kan bang.Terharu i tau.I told to my unborn baby"Daddy's gemok bought a cute present for u la sayang".Recenty i ada terbaca artical about org2 yg kehilangan mcm i.Katanya "apa perlu disesali dng pemergian seorang ank kecil yg sudah dijanjikan tempatnya di syurga sana?".Tidak la i sesali dng pemergian satu2nya ank kecil kesayangan i itu.I redha cuma tak perlu lah i nyatakan disini how it feel? Bagaimana pedihnya jiwa raga i dng kehilangan itu? Keinduan dan ingatan yg tak pernah lekang from my mind.

Ash my husband: Yes,i tak bahagia dng this marriage.We're so diffrent in everyway,we had a difficult talks,bahagia kah u? U sendiri tak sure kan. I tak tahu apa kesudahan our marriage but i won't give up and tidak la i ni meroyan nak bercerai berai saja.Kalau benar jodoh we both panjang berjela2 doa i semoga our marriage akan bertemu bahagia dan semoga Tuhan kurniakan we both dng seorang lagi ank kecil secantik Zara my baby.Al-fatihah

Bang Hj's kembali

Today at 3:00 pm

So blue...since last night i tak sudah2 belek my baby picture.Kerinduan yg amat sangat.I blame myself for everything but it's can't change anything.Mommy miss u so much baby...Tipah was told me about having another baby.Kalau boleh Pah,mlm ni i nak deliver but this is not about having another baby lah.

Yesterday:

Abg Hj ring me last evening ,terkenang our memory in Good Evening Bangkok.Makan tak hengat bini tua kan u ,bang (alah,finally i jawab his call).He's on the way back from work at Jln Yap Kwan Seng to KLCC LRT Station at Avenue K.Tercungap2 mintak nyawa u jln kaki kan bang.Sure berfeloh2 kan.Ala sian dia,why tak suruh bini menopause u fetch kat office je?He asked me "what happen? why tak answer my call and sms?tak ingat kat i la tu?" I said "saja,i malas.bukan u ke yg tak ingat kat i?".Then he said he was in the train."sat lagi abg ring u back ye" Then Ash pon balik from the office,ajak i p dinner (awai nya u balik ling?normally da dekat nak maghrib baru u muncul) before that sempat i silent my phone and left it at home.Tak ade mood i nak talk to Bang Hj.

Last morning pulak,i duk berborak dng Kak Apam.She told me about someone try to bomohkan her cause jealous dng her life yg happy gumbira itu.I didn't ask her about the whole story,am a good listerner beside that sepanjang i kenal her mmg ini je la ceritanya.Tak sudah2 org jealous dng her,mcm artis fofular u ,Pam.Jealous ank pontianak.What should i tell her anyway?Nak sokong ke or bagi cadangan?Kak Apam sayang,u should put your face infront of the mirror la then ask youself why people out there tak habis2 menganggu hidup gembira u bersama your luvely partner(luvely my ass)itu.Kalau da since zaman2 single dulu u kejanya duk fuck around dng ntah mana2 jantan then belum kira scandalous u dng 1,2 or ntah2 more than 10 laki org (hebatkan this Apam). U hurt so many people kan then now bila u about nak cuci tangan(ensaf gitu), still ada org out there tak puas hati and keep ganggu u,who're to blame? Sampai kan nk kena bomoh2 segala.Mintak dijauhkan la benda2 kurafat ni,Biah.Bertambah2 terserlah perangai huduh u,Pam.

This Apam mmg dasar tak sedar diri apatah lagi tahu about malu? Sometimes i sendiri terkejut berok mak yeh everytime i read her fb status.Tak sudah2 org saja yg ruin her life.Mcm mana i boleh agree berkawan dng this kind of person?And yg tak boleh bla when i said that i never share myproblem with Ash and i didn't tell Ash about her.Ye la nak buat apa i tell Ahs about his Apam kan?Nak cakap apa? Ling2 now kan i da best friend comolot dng Apam kesayang u.Begitu ke? Then Ash pulak reply dng senang hati"Bagus la,u boleh belajar how to tonggeng2 from her" Damnsial!!Nak tahu apa katanya? She's said that "I pon didn't tell your asben(asben pantat u la) yg we both selalu dok ber storytell" Tak cakap kunon, kiss my royal ass la that u never told him about me.I check his phnoe history la everytime we talked,sure both of u duk ngata2 i kan.Suka la kan??Dasar harom jaddoh!!!

Tipah pulak was confused dng i cause boleh pulak i berteman dng Kak Apam even da banyak kali i terbaca sms berbaur nafsu serakah nya dng Ash.I told Tipah that i can't simply put a blame on Apam saja cause bertepuk sebelah tangan tak kan berbunyi.Tak gitu Pam?And sejak2 i bbaik dng Apam ni mood Ash selalu saja happy go lucky gitu.Mood him je la happy,how about me yg suffer memanjang duk terkurung dlm rumah puaka ni?Tak reti2 nak bawak i p honeymoon ke?Kawin da btahun2 but masih berhutang honeymoon dng i,eh banyak lagi la hutang him.Belum kira present i give birth to our baby yg ntah bila nak dibelinya, anniversarry present lagi la tak usah cakap.

Penat la,i nak mandi bunga...